Nabeschouwing Meux - Sporting Hasselt (4-1) || Croky Cup 2022/2023

Zondag 28 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2022/2023 neemt Meux het zondag 28 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Hasselt. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade des Vert et Blanc in Meux.

Via de Meux - Sporting Hasselt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Meux - Sporting Hasselt (4-1)

Het Croky Cup duel tussen Meux en Sporting Hasselt is onder leiding van scheidsrechter Arnaud Soors geëindigd in een 4-1 overwinning voor Meux. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door B. Brants, waarmee Sporting Hasselt met 0-1 de leiding nam. Meux kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Gaux, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Meux vervolgens op 2-1. Het was G. Kinif die vanaf 11 meter wist te scoren in de 55e minuut.

G. Smal zette Meux even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Arnaud Soors toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 88e minuut wist J. Gaux namens Meux de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Arnaud Soors bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Meux.

Wedstrijdstatistieken Meux - Sporting Hasselt
4
1
LIVE Meux - Sporting Hasselt 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Meux - Sporting Hasselt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Sporting Hasselt Gele kaart voor A. Morgan Sporting Hasselt
16' Gele kaart Meux Gele kaart voor C. Van Hyfte Meux
20' Doelpunt Sporting Hasselt Doelpunt B. Brants Sporting Hasselt 0-1
27' Gele kaart Sporting Hasselt Gele kaart voor B. Brants Sporting Hasselt
46' Doelpunt Meux Doelpunt J. Gaux Meux 1-1
55' Penalty Meux Penalty G. Kinif Meux 2-1
63' Gele kaart Sporting Hasselt Gele kaart voor R. Kessels Sporting Hasselt
71' Penalty Meux Penalty G. Smal Meux 3-1
78' Gele kaart Sporting Hasselt Gele kaart voor N. Mombaerts Sporting Hasselt
80' Gele kaart Meux Gele kaart voor A. Rouffignon Meux
83' Gele kaart Sporting Hasselt Gele kaart voor J. Maus Sporting Hasselt
85' Gele kaart Sporting Hasselt Gele kaart voor W. Ofori-Appiah Sporting Hasselt
88' Doelpunt Meux Doelpunt J. Gaux Meux 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Meux - Sporting Hasselt
Opstellingen Meux - Sporting Hasselt

Voorbeschouwing Meux - Sporting Hasselt

Meux en Sporting Hasselt spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arnaud Soors en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Meux en Sporting Hasselt in de Croky Cup vond plaats op 12 augustus 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Hasselt. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sporting Hasselt favoriet. 1 keer wist de ploeg van Meux te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Meux. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.