Nabeschouwing Warnant - Habay-la-Neuve (0-0) (0-0 na strafschoppen) || Croky Cup

Zondag 7 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Croky Cup neemt Warnant het zondag 7 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Habay-la-Neuve. De wedstrijd wordt gespeeld in Complexe sportif in Warnant-Dreye.

Via de Warnant - Habay-la-Neuve live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Warnant - Habay-la-Neuve (0-0) (0-0 na strafschoppen)

In de Croky Cup heeft de wedstrijd tussen Warnant en Habay-la-Neuve geresulteerd in een gelijkspel. De wedstrijd zou uiteindelijk eindigen met een 0-0 score.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Warnant - Habay-la-Neuve
LIVE Warnant - Habay-la-Neuve 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Warnant - Habay-la-Neuve teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Warnant - Habay-la-Neuve
Opstellingen Warnant - Habay-la-Neuve

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Warnant - Habay-la-Neuve

Warnant en Habay-la-Neuve spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Warnant en Habay-la-Neuve in de Croky Cup vond plaats op 6 september 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Warnant 0
Winst Habay-la-Neuve 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Warnant - Habay-la-Neuve Opstelling Warnant Opstelling Habay-la-Neuve Live Warnant - Habay-la-Neuve Live Warnant - Habay-la-Neuve kijken Warnant - Habay-la-Neuve kijken Live Warnant - Habay-la-Neuve stream Warnant - Habay-la-Neuve Fox Sports Nabeschouwing Warnant - Habay-la-Neuve Uitslag Warnant - Habay-la-Neuve Statistieken Warnant - Habay-la-Neuve Croky Cup 2022/2023 Warnant - Habay-la-Neuve wedden Warnant - Habay-la-Neuve gokken Warnant - Habay-la-Neuve Unibet