Nabeschouwing Bocholt - Excelsior Virton (3-3) (3-5 na strafschoppen) || Croky Cup 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 18:00 uurIn de Croky Cup 2023/2024 neemt Bocholt het zaterdag 19 augustus 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton.

Via de Bocholt - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bocholt - Excelsior Virton (3-3) (3-5 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen Bocholt en Excelsior Virton is geëindigd in een overwinning voor Excelsior Virton. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Excelsior Virton het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-5 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Bocholt - Excelsior Virton
Goals
3
3
LIVE Bocholt - Excelsior Virton 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bocholt - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Bocholt - Excelsior Virton
Opstellingen Bocholt - Excelsior Virton

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bocholt - Excelsior Virton

Bocholt en Excelsior Virton spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Bocholt en Excelsior Virton in de Croky Cup vond plaats op 22 augustus 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bocholt. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Bocholt favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Excelsior Virton slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bocholt 2
Winst Excelsior Virton 0
Gelijkspel 0
Totaal 2
Tags
Bocholt - Excelsior Virton Opstelling Bocholt Opstelling Excelsior Virton Live Bocholt - Excelsior Virton Live Bocholt - Excelsior Virton kijken Bocholt - Excelsior Virton kijken Live Bocholt - Excelsior Virton stream Bocholt - Excelsior Virton Fox Sports Nabeschouwing Bocholt - Excelsior Virton Uitslag Bocholt - Excelsior Virton Statistieken Bocholt - Excelsior Virton Croky Cup 2023/2024 Bocholt - Excelsior Virton wedden Bocholt - Excelsior Virton gokken Bocholt - Excelsior Virton Unibet