Nabeschouwing Ganshoren - Zelzate (2-2) (5-4 na strafschoppen) || Croky Cup 2023/2024

Zondag 20 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Croky Cup 2023/2024 neemt Ganshoren het zondag 20 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Zelzate. De wedstrijd wordt gespeeld in Complexe Sportif de Ganshoren in Ganshoren.

Via de Ganshoren - Zelzate live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ganshoren - Zelzate (2-2) (5-4 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen Ganshoren en Zelzate is geëindigd in een overwinning voor Ganshoren. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Ganshoren het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-4 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Ganshoren - Zelzate
Goals
2
2
LIVE Ganshoren - Zelzate 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ganshoren - Zelzate teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Ganshoren - Zelzate
Opstellingen Ganshoren - Zelzate

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ganshoren - Zelzate

Ganshoren en Zelzate spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Ganshoren en Zelzate elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Ganshoren 0
Winst Zelzate 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ganshoren - Zelzate Opstelling Ganshoren Opstelling Zelzate Live Ganshoren - Zelzate Live Ganshoren - Zelzate kijken Ganshoren - Zelzate kijken Live Ganshoren - Zelzate stream Ganshoren - Zelzate Fox Sports Nabeschouwing Ganshoren - Zelzate Uitslag Ganshoren - Zelzate Statistieken Ganshoren - Zelzate Croky Cup 2023/2024 Ganshoren - Zelzate wedden Ganshoren - Zelzate gokken Ganshoren - Zelzate Unibet