Nabeschouwing Sint-Eloois-Winkel - Rochefort (1-1) (2-4 na strafschoppen) || Croky Cup 2023/2024

Zondag 20 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Croky Cup 2023/2024 neemt Sint-Eloois-Winkel het zondag 20 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rochefort. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Terschueren in Sint-Eloois-Winkel.

Via de Sint-Eloois-Winkel - Rochefort live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Eloois-Winkel - Rochefort (1-1) (2-4 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen Sint-Eloois-Winkel en Rochefort is geëindigd in een overwinning voor Rochefort. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Rochefort het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Sint-Eloois-Winkel - Rochefort
Goals
1
1
LIVE Sint-Eloois-Winkel - Rochefort 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Eloois-Winkel - Rochefort teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Eloois-Winkel - Rochefort
Opstellingen Sint-Eloois-Winkel - Rochefort

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sint-Eloois-Winkel - Rochefort

Sint-Eloois-Winkel en Rochefort spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Sint-Eloois-Winkel en Rochefort elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Sint-Eloois-Winkel 0
Winst Rochefort 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Sint-Eloois-Winkel - Rochefort Opstelling Sint-Eloois-Winkel Opstelling Rochefort Live Sint-Eloois-Winkel - Rochefort Live Sint-Eloois-Winkel - Rochefort kijken Sint-Eloois-Winkel - Rochefort kijken Live Sint-Eloois-Winkel - Rochefort stream Sint-Eloois-Winkel - Rochefort Fox Sports Nabeschouwing Sint-Eloois-Winkel - Rochefort Uitslag Sint-Eloois-Winkel - Rochefort Statistieken Sint-Eloois-Winkel - Rochefort Croky Cup 2023/2024 Sint-Eloois-Winkel - Rochefort wedden Sint-Eloois-Winkel - Rochefort gokken Sint-Eloois-Winkel - Rochefort Unibet