Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare (1-1) || Eerste Divisie B

Zaterdag 23 februari 2019 - 17:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Beerschot-Wilrijk het zaterdag 23 februari 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen SV Roeselare. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Anvers.

Via de Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare (1-1)

In de Eerste Divisie B heeft de wedstrijd tussen Beerschot-Wilrijk en SV Roeselare geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 73e minuut door D. Vanzeir, waarmee Beerschot-Wilrijk met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat SV Roeselare het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 84e minuut was het namelijk G. Dufour die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare
Goals
1
1
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
9
8
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
60
65
Gevaarlijke aanvallen
30
34
Corners
5
7
LIVE Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
53' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. Van Hyfte Beerschot-Wilrijk
65' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor D. Gravenberch SV Roeselare
66' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor SV Roeselare
73' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt D. Vanzeir Beerschot-Wilrijk 1-0
75' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor Beerschot-Wilrijk
80' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor G. Grisez Beerschot-Wilrijk
84' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt G. Dufour SV Roeselare 1-1
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare

Beerschot-Wilrijk en SV Roeselare treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Beerschot-Wilrijk en SV Roeselare elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Beerschot-Wilrijk 0
Winst SV Roeselare 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 3e positie staat, terwijl we SV Roeselare terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare Opstelling Beerschot-Wilrijk Opstelling SV Roeselare Live Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare Live Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare kijken Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare kijken Live Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare stream Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare Fox Sports Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare Uitslag Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare Statistieken Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare Eerste Divisie B 2018/2019 Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare wedden Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare gokken Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare Unibet