Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Union Saint-Gilloise (3-1) || Eerste Divisie B

Zondag 10 februari 2019 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Beerschot-Wilrijk het zondag 10 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Anvers.

Via de Beerschot-Wilrijk - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Union Saint-Gilloise (3-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Beerschot-Wilrijk en Union Saint-Gilloise is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door F. Selemani, waarmee Union Saint-Gilloise met 0-1 de leiding nam. Beerschot-Wilrijk kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Hoffer, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette T. Van Hyfte zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Beerschot-Wilrijk de leiding in de wedstrijd nam.

Na 91 minuten werd de voorsprong voor Beerschot-Wilrijk vergroot nadat M. Noubissi de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Beerschot-Wilrijk.

Wedstrijdstatistieken Beerschot-Wilrijk - Union Saint-Gilloise
Goals
3
1
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
6
12
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
93
101
Gevaarlijke aanvallen
72
85
Overtredingen
14
13
Buitenspel
4
2
Corners
3
5
LIVE Beerschot-Wilrijk - Union Saint-Gilloise 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor M. Fixelles Union Saint-Gilloise
35' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor R. Ferber Union Saint-Gilloise
49' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt F. Selemani Union Saint-Gilloise 0-1
57' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt E. Hoffer Beerschot-Wilrijk 1-1
73' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt T. Van Hyfte Beerschot-Wilrijk 2-1
89' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Union Saint-Gilloise
91' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt M. Noubissi Beerschot-Wilrijk 3-1
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Union Saint-Gilloise

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - Union Saint-Gilloise

Beerschot-Wilrijk en Union Saint-Gilloise treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Beerschot-Wilrijk en Union Saint-Gilloise elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Beerschot-Wilrijk 0
Winst Union Saint-Gilloise 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 3e positie staat, terwijl we Union Saint-Gilloise terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Beerschot-Wilrijk - Union Saint-Gilloise Opstelling Beerschot-Wilrijk Opstelling Union Saint-Gilloise Live Beerschot-Wilrijk - Union Saint-Gilloise Live Beerschot-Wilrijk - Union Saint-Gilloise kijken Beerschot-Wilrijk - Union Saint-Gilloise kijken Live Beerschot-Wilrijk - Union Saint-Gilloise stream Beerschot-Wilrijk - Union Saint-Gilloise Fox Sports Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Union Saint-Gilloise Uitslag Beerschot-Wilrijk - Union Saint-Gilloise Statistieken Beerschot-Wilrijk - Union Saint-Gilloise Eerste Divisie B 2018/2019 Beerschot-Wilrijk - Union Saint-Gilloise wedden Beerschot-Wilrijk - Union Saint-Gilloise gokken Beerschot-Wilrijk - Union Saint-Gilloise Unibet