Nabeschouwing OH Leuven - Beerschot-Wilrijk (2-2) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zondag 3 maart 2019 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt OH Leuven het zondag 3 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Beerschot-Wilrijk (2-2)

De Eerste Divisie B 2018/2019 wedstrijd tussen OH Leuven en Beerschot-Wilrijk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door E. Hoffer, waarmee Beerschot-Wilrijk met 0-1 de leiding nam. OH Leuven kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Henry, die daarmee de stand op 1-1 zette. T. Tissoudali dacht na 70 minuten te scoren voor OH Leuven, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 72e minuut was het Beerschot-Wilrijk dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van F. Duplus, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor dankzij een 2-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE OH Leuven - Beerschot-Wilrijk 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Tshimanga OH Leuven
27' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Noubissi Beerschot-Wilrijk
28' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. De Jonghe Beerschot-Wilrijk
29' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor L. Brogno Beerschot-Wilrijk
53' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt E. Hoffer Beerschot-Wilrijk 0-1
65' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor G. De Mets Beerschot-Wilrijk
65' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor T. Henry OH Leuven
68' Doelpunt OH Leuven Doelpunt T. Henry OH Leuven 1-1
70' Doelpunt OH Leuven Doelpunt T. Tissoudali met assist van L. Brogno OH Leuven
72' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt F. Duplus Beerschot-Wilrijk 2-1
77' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. Van Hyfte Beerschot-Wilrijk 2-2
84' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor D. Prychynenko Beerschot-Wilrijk
95' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. Van Hyfte Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen OH Leuven - Beerschot-Wilrijk

Voorbeschouwing OH Leuven - Beerschot-Wilrijk

OH Leuven en Beerschot-Wilrijk treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen OH Leuven en Beerschot-Wilrijk in de Eerste Divisie B vond plaats op 25 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Beerschot-Wilrijk favoriet. 2 keer wist de ploeg van OH Leuven te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor OH Leuven. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst OH Leuven 1
Winst Beerschot-Wilrijk 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel OH Leuven op een 6e positie staat, terwijl we Beerschot-Wilrijk terugvinden op de 3e plaats.