Nabeschouwing Wigry Suwałki - Chrobry Głogów (0-1) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 17:00 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt Wigry Suwałki het zaterdag 11 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Chrobry Głogów. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion (Antwerp (Anvers)) in Anvers.

Via de Wigry Suwałki - Chrobry Głogów live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigry Suwałki - Chrobry Głogów (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Wigry Suwałki en Chrobry Głogów is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Chrobry Głogów. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door D. Kowalczyk, waarmee Chrobry Głogów met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Chrobry Głogów.

Wedstrijdstatistieken Wigry Suwałki - Chrobry Głogów
LIVE Wigry Suwałki - Chrobry Głogów 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigry Suwałki - Chrobry Głogów teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Doelpunt Chrobry Głogów Doelpunt D. Kowalczyk Chrobry Głogów 0-1
46' Wissel Wigry Suwałki Wissel P. Kaczmarczyk voor P. Olszewski Wigry Suwałki
58' Wissel Chrobry Głogów Wissel R. Maćkowski voor D. Wajsak Chrobry Głogów
59' Wissel Chrobry Głogów Wissel M. Kona voor B. Machaj Chrobry Głogów
62' Wissel Wigry Suwałki Wissel K. Sabillo voor A. Stasiak Wigry Suwałki
68' Gele kaart Chrobry Głogów Gele kaart voor D. Kowalczyk Chrobry Głogów
69' Gele kaart Wigry Suwałki Gele kaart voor R. Bartczak Wigry Suwałki
71' Wissel Wigry Suwałki Wissel K. Mackiewicz voor F. Karbowy Wigry Suwałki
81' Wissel Chrobry Głogów Wissel K. Kaczmarek voor D. Kowalczyk Chrobry Głogów
92' Gele kaart Chrobry Głogów Gele kaart voor K. Kaczmarek Chrobry Głogów