Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Mechelen (1-0) || Eerste Divisie B 2018/2019

Vrijdag 14 september 2018 - 20:30 uur



In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt Beerschot-Wilrijk het vrijdag 14 september 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Mechelen (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Beerschot-Wilrijk en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 1-0 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door J. Van den Bergh, waarmee Beerschot-Wilrijk met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Beerschot-Wilrijk uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Beerschot-Wilrijk - Mechelen
Goals
1
0
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
11
9
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
35
47
Gevaarlijke aanvallen
24
32
Overtredingen
18
15
Corners
7
4
LIVE Beerschot-Wilrijk - Mechelen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor D. Prychynenko Beerschot-Wilrijk
44' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Van Damme Mechelen
70' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. Van Camp Beerschot-Wilrijk
76' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Mechelen
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Mechelen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - Mechelen

Beerschot-Wilrijk en Mechelen treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Beerschot-Wilrijk en Mechelen elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Beerschot-Wilrijk 0
Winst Mechelen 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 3e positie staat, terwijl we Mechelen terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Beerschot-Wilrijk - Mechelen Opstelling Beerschot-Wilrijk Opstelling Mechelen Live Beerschot-Wilrijk - Mechelen Live Beerschot-Wilrijk - Mechelen kijken Beerschot-Wilrijk - Mechelen kijken Live Beerschot-Wilrijk - Mechelen stream Beerschot-Wilrijk - Mechelen Fox Sports Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Mechelen Uitslag Beerschot-Wilrijk - Mechelen Statistieken Beerschot-Wilrijk - Mechelen Eerste Divisie B 2018/2019 Beerschot-Wilrijk - Mechelen wedden Beerschot-Wilrijk - Mechelen gokken Beerschot-Wilrijk - Mechelen Unibet