Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare (2-1) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt Beerschot-Wilrijk het zaterdag 3 november 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen SV Roeselare. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Beerschot-Wilrijk en SV Roeselare is onder leiding van scheidsrechter Jasper Vergoote geëindigd in een 2-1 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door T. Tissoudali, waarmee Beerschot-Wilrijk met 1-0 de leiding nam. De eerste goal viel in de eerste helft, na 19 minuten was het T. Tissoudali die Beerschot-Wilrijk op een 1-0 voorsprong zette.

Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 61e minuut nadat J. Vancamp namens Beerschot-Wilrijk de bal tussen de palen wist te werken: 2-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 62e minuut en kwam op naam te staan van Beerschot-Wilrijk speler J. Vancamp, die daarmee tekende voor de 2-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jasper Vergoote en eindigde de wedstrijd dus met een 2-1 stand in het voordeel van Beerschot-Wilrijk.

LIVE Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt T. Tissoudali Beerschot-Wilrijk 1-0
36' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt E. Samyn SV Roeselare 1-1
42' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor N. Rajsel SV Roeselare
61' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt J. Vancamp Beerschot-Wilrijk 2-1
62' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt J. Vancamp Beerschot-Wilrijk 2-1
66' Wissel SV Roeselare Wissel W. Semedo voor N. Rajsel SV Roeselare
83' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor S. Godwin SV Roeselare
83' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor A. Maes Beerschot-Wilrijk
86' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor N. Zolotić SV Roeselare
87' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Noubissi Beerschot-Wilrijk
88' Wissel SV Roeselare Wissel B. Yagan voor E. Samyn SV Roeselare
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - SV Roeselare
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en SV Roeselare zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.