Nabeschouwing Excelsior Virton - OH Leuven (0-1) || Eerste Divisie B 2019/2020

Vrijdag 8 november 2019 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Excelsior Virton het vrijdag 8 november 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yvan Georges in Virton.

Via de Excelsior Virton - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Virton - OH Leuven (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Excelsior Virton en OH Leuven is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 0-1 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door T. Henry, waarmee OH Leuven met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Excelsior Virton dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van OH Leuven.

LIVE Excelsior Virton - OH Leuven 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Virton - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor M. Maertens OH Leuven
19' Doelpunt OH Leuven Doelpunt T. Henry OH Leuven 0-1
39' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor Stelvio Excelsior Virton
75' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor K. Malget Excelsior Virton
75' Wissel OH Leuven Wissel S. Kotysch voor D. Tshimanga OH Leuven
78' Wissel OH Leuven Wissel Y. Mbombo voor K. Sowah OH Leuven
85' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor OH Leuven
87' Wissel OH Leuven Wissel S. Kehli voor M. Maertens OH Leuven
89' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor Excelsior Virton
92' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor Excelsior Virton
95' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Virton - OH Leuven
Opstellingen Excelsior Virton - OH Leuven
De opstellingen van Excelsior Virton en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Excelsior Virton - OH Leuven

Excelsior Virton en OH Leuven treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior Virton en OH Leuven in de Eerste Divisie B vond plaats op 3 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor OH Leuven. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is OH Leuven favoriet. 4 keer wist de ploeg van Excelsior Virton te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Excelsior Virton. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Excelsior Virton 3
Winst OH Leuven 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Virton op een 1e positie staat, terwijl we OH Leuven terugvinden op de 2e plaats.