Nabeschouwing Excelsior Virton - SV Roeselare (1-1) || Eerste Divisie B 2019/2020

Zondag 24 november 2019 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Excelsior Virton het zondag 24 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen SV Roeselare. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yvan Georges in Virton.

Via de Excelsior Virton - SV Roeselare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Virton - SV Roeselare (1-1)

De Eerste Divisie B 2019/2020 wedstrijd tussen Excelsior Virton en SV Roeselare geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door Stelvio, waarmee Excelsior Virton met 1-0 de leiding nam. SV Roeselare kwam na 56 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Nouri, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Excelsior Virton - SV Roeselare 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Virton - SV Roeselare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor K. Malget Excelsior Virton
44' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor Andrei SV Roeselare
51' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt Stelvio Excelsior Virton 1-0
56' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt A. Nouri SV Roeselare 1-1
64' Wissel Excelsior Virton Wissel F. Kore voor F. Vanzo Excelsior Virton
70' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor Stelvio Excelsior Virton
74' Wissel Excelsior Virton Wissel F. Kore voor D. Turpel Excelsior Virton
77' Wissel SV Roeselare Wissel G. Saviour voor Marco Tulio SV Roeselare
82' Wissel Excelsior Virton Wissel M. Lazaar voor L. Lapoussin Excelsior Virton
85' Wissel SV Roeselare Wissel Y. Andzouana voor A. Nouri SV Roeselare
91' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor S. Sylla Excelsior Virton
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Virton - SV Roeselare
Opstellingen Excelsior Virton - SV Roeselare
De opstellingen van Excelsior Virton en SV Roeselare zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Excelsior Virton - SV Roeselare

Excelsior Virton en SV Roeselare treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maarten Toeback en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior Virton en SV Roeselare in de Eerste Divisie B vond plaats op 27 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Excelsior Virton. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Excelsior Virton favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl SV Roeselare slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Excelsior Virton 5
Winst SV Roeselare 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Virton op een 8e positie staat, terwijl we SV Roeselare terugvinden op de 7e plaats.