Nabeschouwing Excelsior Virton - SV Roeselare (3-2) || Eerste Divisie B 2019/2020

Zondag 27 oktober 2019 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Excelsior Virton het zondag 27 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen SV Roeselare. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yvan Georges in Virton.

Via de Excelsior Virton - SV Roeselare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Virton - SV Roeselare (3-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Excelsior Virton en SV Roeselare is onder leiding van scheidsrechter Laurent Willems geëindigd in een 3-2 overwinning voor Excelsior Virton. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door C. R. Bassani d., waarmee SV Roeselare met 0-1 de leiding nam. Excelsior Virton kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Jordanov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 37e minuut zette J. Naessens zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee SV Roeselare de leiding in de wedstrijd nam.

Na 41 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Couturier de 2-2 maakte voor Excelsior Virton. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Excelsior Virton dat in de 72e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Stelvio de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Laurent Willems en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Excelsior Virton.

LIVE Excelsior Virton - SV Roeselare 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Virton - SV Roeselare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt C. R. Bassani d. SV Roeselare 0-1
18' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor C. Couturier Excelsior Virton
22' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt E. Jordanov Excelsior Virton 1-1
37' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt J. Naessens SV Roeselare 1-2
41' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt C. Couturier Excelsior Virton 2-2
62' Wissel SV Roeselare Wissel Andrei voor Y. Andzouana SV Roeselare
64' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor E. Jordanov Excelsior Virton
70' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor M. Soumare Excelsior Virton
72' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt Stelvio Excelsior Virton 3-2
76' Wissel SV Roeselare Wissel G. Saviour voor C. R. Bassani d. SV Roeselare
77' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor J. Naessens SV Roeselare
84' Wissel Excelsior Virton Wissel K. Malget voor L. Lapoussin Excelsior Virton
85' Wissel SV Roeselare Wissel Rodrigo Fumaca voor R. Areias SV Roeselare
88' Wissel Excelsior Virton Wissel L. Ribeiro Costa voor M. Soumare Excelsior Virton
91' Wissel Excelsior Virton Wissel F. Vanzo voor C. Couturier Excelsior Virton
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Virton - SV Roeselare
Opstellingen Excelsior Virton - SV Roeselare
De opstellingen van Excelsior Virton en SV Roeselare zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.