Nabeschouwing Lokeren - Excelsior Virton (0-2) || Eerste Divisie B 2019/2020

Zondag 16 februari 2020 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Lokeren het zondag 16 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Lokeren - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Excelsior Virton (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lokeren en Excelsior Virton is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 0-2 overwinning voor Excelsior Virton. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Stelvio, waarmee Excelsior Virton met 0-1 de leiding nam. In de 28e minuut moest T. Mpati Bibuangu van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Alex Bos een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Lokeren verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Excelsior Virton via een goal van L. Ribeiro Costa in de 84e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 90e minuut werd G. Beridze van Lokeren met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Lokeren het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Excelsior Virton.

LIVE Lokeren - Excelsior Virton 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt Stelvio Excelsior Virton 0-1
28' Rode kaart Lokeren Rode kaart voor T. Mpati Bibuangu Lokeren
34' Wissel Lokeren Wissel J. De Jonghe voor A. Benchaib Lokeren
41' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor G. Beridze Lokeren
46' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Dante voor J. Prempeh Excelsior Virton
60' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. Amano Lokeren
60' Wissel Lokeren Wissel M. Parmentier voor G. Van Moerzeke Lokeren
61' Wissel Excelsior Virton Wissel C. Couturier voor M. Soumare Excelsior Virton
72' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. Van Damme Lokeren
78' Wissel Lokeren Wissel D. Ramazani voor K. Overmeire Lokeren
80' Wissel Excelsior Virton Wissel L. Ribeiro Costa voor L. Lapoussin Excelsior Virton
84' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt L. Ribeiro Costa Excelsior Virton 0-2
90' Rode kaart Lokeren Rode kaart voor G. Beridze Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - Excelsior Virton
Opstellingen Lokeren - Excelsior Virton

Voorbeschouwing Lokeren - Excelsior Virton

Lokeren en Excelsior Virton treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex Bos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokeren en Excelsior Virton in de Eerste Divisie B vond plaats op 12 januari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokeren. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Excelsior Virton favoriet. 2 keer wist de ploeg van Lokeren te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lokeren. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lokeren 1
Winst Excelsior Virton 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokeren op een 8e positie staat, terwijl we Excelsior Virton terugvinden op de 3e plaats.