Nabeschouwing Lokeren - SV Roeselare (2-0) || Eerste Divisie B 2019/2020

Vrijdag 20 september 2019 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Lokeren het vrijdag 20 september 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen SV Roeselare. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Lokeren - SV Roeselare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - SV Roeselare (2-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lokeren en SV Roeselare is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door J. Van Damme, waarmee Lokeren met 1-0 de leiding nam. Lokeren vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Tirpan op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Lokeren.

LIVE Lokeren - SV Roeselare 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - SV Roeselare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor H. Sy SV Roeselare
18' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor Andrei SV Roeselare
27' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. Filipovic Lokeren
31' Doelpunt Lokeren Doelpunt J. Van Damme Lokeren 1-0
38' Doelpunt Lokeren Doelpunt M. Tirpan Lokeren 2-0
46' Wissel SV Roeselare Wissel C. R. Bassani d. voor N. Zolotic SV Roeselare
46' Wissel SV Roeselare Wissel Y. Andzouana voor E. Casagolda SV Roeselare
49' Wissel Lokeren Wissel G. Beridze voor A. Diakhate Lokeren
68' Wissel Lokeren Wissel F. Navarro voor A. Hajric Lokeren
76' Wissel SV Roeselare Wissel J. Naessens voor G. Saviour SV Roeselare
84' Wissel Lokeren Wissel A. Said voor J. Amano Lokeren
85' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - SV Roeselare
Opstellingen Lokeren - SV Roeselare

Voorbeschouwing Lokeren - SV Roeselare

Lokeren en SV Roeselare treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Lokeren en SV Roeselare elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Winst Lokeren 0
Winst SV Roeselare 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokeren op een 7e positie staat, terwijl we SV Roeselare terugvinden op de 8e plaats.