Nabeschouwing Lommel United - Union Saint-Gilloise (2-2) || Eerste Divisie B 2019/2020

Vrijdag 6 september 2019 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Lommel United het vrijdag 6 september 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Union Saint-Gilloise (2-2)

De Eerste Divisie B 2019/2020 wedstrijd tussen Lommel United en Union Saint-Gilloise geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door A. Naudts, waarmee Lommel United met 1-0 de leiding nam. Union Saint-Gilloise kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Vega, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette B. Santermans zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lommel United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Vega de 2-2 maakte voor Union Saint-Gilloise.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Lommel United - Union Saint-Gilloise 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor P. Perdichizzi Union Saint-Gilloise
22' Doelpunt Lommel United Doelpunt A. Naudts Lommel United 1-0
40' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt F. Vega Union Saint-Gilloise 1-1
47' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor T. Svedkauskas Lommel United
55' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor A. Cerigioni Lommel United
57' Doelpunt Lommel United Doelpunt B. Santermans Lommel United 2-1
57' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel R. Ferber voor S. Haugen Union Saint-Gilloise
61' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel A. Romero voor I. Young Union Saint-Gilloise
69' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt F. Vega Union Saint-Gilloise 2-2
74' Wissel Lommel United Wissel S. Brebels voor L. Vermijl Lommel United
81' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor T. Cauwenberg Lommel United
85' Wissel Lommel United Wissel A. Mujakic voor A. Naudts Lommel United
89' Wissel Lommel United Wissel B. Vachiberadze voor S. Bitsindou Lommel United
92' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor M. Mehlem Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Union Saint-Gilloise
Opstellingen Lommel United - Union Saint-Gilloise
De opstellingen van Lommel United en Union Saint-Gilloise zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Lommel United
32 Jesse Bertrams K
14 Sebastiaan Brebels M
10 Beka Vachiberadze M
28 Jamal Aabbou A
Voorbeschouwing Lommel United - Union Saint-Gilloise

Lommel United en Union Saint-Gilloise treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en Union Saint-Gilloise in de Eerste Divisie B vond plaats op 6 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Union Saint-Gilloise. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Union Saint-Gilloise favoriet. 6 keer wist de ploeg van Lommel United te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Lommel United. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lommel United 5
Winst Union Saint-Gilloise 6
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 6e positie staat, terwijl we Union Saint-Gilloise terugvinden op de 1e plaats.