Nabeschouwing Mechelen - Tubize (1-0) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zondag 2 september 2018 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt Mechelen het zondag 2 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Tubize. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne (Mechelen (Malines)) in Malines.

Via de Mechelen - Tubize live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Tubize (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Mechelen en Tubize is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 1-0 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door C. Tainmont, waarmee Mechelen met 1-0 de leiding nam. In de 92e minuut moest van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Kevin Van Damme een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Tubize verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Van Damme, waardoor Mechelen de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Mechelen - Tubize 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Tubize teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Tubize Gele kaart voor S. Nirisarike Tubize
24' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor L. Bijker Mechelen
27' Gele kaart Tubize Gele kaart voor Pedro Henrique Tubize
31' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor E. Cocalić Mechelen
46' Doelpunt Mechelen Doelpunt C. Tainmont Mechelen 1-0
51' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Van Damme Mechelen
69' Gele kaart Tubize Gele kaart voor S. Garlito y Romo Tubize
72' Gele kaart Tubize Gele kaart voor Tubize
80' Gele kaart Tubize Gele kaart voor I. Ba Tubize
92' Rode kaart Tubize Rode kaart voor Tubize
95' Gele kaart Tubize Gele kaart voor M. Traoré Tubize
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Tubize
Opstellingen Mechelen - Tubize

Voorbeschouwing Mechelen - Tubize

Mechelen en Tubize treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Van Damme en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en Tubize in de Eerste Divisie B vond plaats op 14 april 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Mechelen favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Tubize slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Mechelen 3
Winst Tubize 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mechelen op een 8e positie staat, terwijl we Tubize terugvinden op de 6e plaats.