Nabeschouwing OH Leuven - Lommel United (1-2) || Eerste Divisie B 2018/2019

Dinsdag 4 december 2018 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt OH Leuven het dinsdag 4 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Lommel United (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen OH Leuven en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Kevin Debeuckelaere geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 20e minuut dacht Lommel United op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Brebels. Helaas voor Lommel United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het OH Leuven dat via R. Henkens dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Kevin Debeuckelaere. E. Moore dacht na 57 minuten te scoren voor Lommel United, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Kevin Debeuckelaere niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE OH Leuven - Lommel United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Lommel United Doelpunt S. Brebels met assist van S. Bitsindou Lommel United
25' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Rocha Miramar Lommel United 0-1
28' Doelpunt OH Leuven Doelpunt R. Henkens OH Leuven
30' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. Gorius OH Leuven 1-1
36' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor O. Myny Lommel United
57' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor G. Claes OH Leuven
57' Doelpunt Lommel United Doelpunt E. Moore Lommel United
67' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Rocha Miramar OH Leuven 1-2
79' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor A. Touba OH Leuven
81' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor R. Kerrouche Lommel United
86' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor S. Brebels Lommel United
93' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor J. Gaethofs Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Lommel United
Opstellingen OH Leuven - Lommel United

Voorbeschouwing OH Leuven - Lommel United

OH Leuven en Lommel United treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Debeuckelaere en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen OH Leuven en Lommel United in de Eerste Divisie B vond plaats op 1 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor OH Leuven. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Lommel United favoriet. 9 keer wist de ploeg van OH Leuven te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor OH Leuven. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst OH Leuven 7
Winst Lommel United 9
Gelijkspel 5
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel OH Leuven op een 6e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.