Nabeschouwing OH Leuven - Tubize (4-1) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 17:00 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt OH Leuven het zaterdag 3 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Tubize. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Tubize live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Tubize (4-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen OH Leuven en Tubize is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 4-1 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door K. Tshimanga, waarmee OH Leuven met 1-0 de leiding nam. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 10 minuten was het K. Tshimanga die OH Leuven op een 1-0 voorsprong zette.

In de 54e minuut werd A. Touré van Tubize met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Tubize het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 69e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het F. Duplus die namens OH Leuven het net wist te raken. Even later viel in de 74e minuut opnieuw een doelpunt. Het was J. Dequevy van OH Leuven die de score op 3-1 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Casagolda van OH Leuven die daarmee in de 92e minuut de eindstand bepaalde: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marc Nagtegaal bij een 4-1 eindstand in het voordeel van OH Leuven.

LIVE OH Leuven - Tubize 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Tubize teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt OH Leuven Doelpunt K. Tshimanga OH Leuven 1-0
27' Doelpunt Tubize Doelpunt E. Agyiri Tubize 1-1
54' Rode kaart Tubize Rode kaart voor A. Touré Tubize
59' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor F. Duplus OH Leuven
69' Doelpunt OH Leuven Doelpunt F. Duplus OH Leuven 2-1
71' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor M. Maertens OH Leuven
74' Doelpunt OH Leuven Doelpunt J. Dequevy OH Leuven 3-1
92' Doelpunt OH Leuven Doelpunt Casagolda OH Leuven 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Tubize
Opstellingen OH Leuven - Tubize
De opstellingen van OH Leuven en Tubize zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing OH Leuven - Tubize

OH Leuven en Tubize treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen OH Leuven en Tubize in de Eerste Divisie B vond plaats op 15 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tubize. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is OH Leuven favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Tubize slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst OH Leuven 8
Winst Tubize 7
Gelijkspel 8
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel OH Leuven op een 7e positie staat, terwijl we Tubize terugvinden op de 8e plaats.