Nabeschouwing OH Leuven - Union Saint-Gilloise (0-0) || Eerste Divisie B 2019/2020

Dinsdag 11 februari 2020 - 20:30 uur



In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt OH Leuven het dinsdag 11 februari 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Union Saint-Gilloise (0-0)

De Eerste Divisie B 2019/2020 wedstrijd tussen OH Leuven en Union Saint-Gilloise geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 30e minuut dacht OH Leuven op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Keita. Helaas voor OH Leuven werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Union Saint-Gilloise, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Union Saint-Gilloise kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Nicolas Laforge niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken OH Leuven - Union Saint-Gilloise
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
0
5
Schoten op doel
0
2
Aanvallen
38
56
Gevaarlijke aanvallen
17
39
Corners
0
8
LIVE OH Leuven - Union Saint-Gilloise 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Doelpunt OH Leuven Doelpunt A. Keita OH Leuven
31' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor A. Keita OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Union Saint-Gilloise
Opstellingen OH Leuven - Union Saint-Gilloise

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing OH Leuven - Union Saint-Gilloise

OH Leuven en Union Saint-Gilloise treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen OH Leuven en Union Saint-Gilloise in de Eerste Divisie B vond plaats op 11 januari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor OH Leuven. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is OH Leuven favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Union Saint-Gilloise slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst OH Leuven 8
Winst Union Saint-Gilloise 7
Gelijkspel 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel OH Leuven op een 1e positie staat, terwijl we Union Saint-Gilloise terugvinden op de 4e plaats.

Tags
OH Leuven - Union Saint-Gilloise Opstelling OH Leuven Opstelling Union Saint-Gilloise Live OH Leuven - Union Saint-Gilloise Live OH Leuven - Union Saint-Gilloise kijken OH Leuven - Union Saint-Gilloise kijken Live OH Leuven - Union Saint-Gilloise stream OH Leuven - Union Saint-Gilloise Fox Sports Nabeschouwing OH Leuven - Union Saint-Gilloise Uitslag OH Leuven - Union Saint-Gilloise Statistieken OH Leuven - Union Saint-Gilloise Eerste Divisie B 2019/2020 OH Leuven - Union Saint-Gilloise wedden OH Leuven - Union Saint-Gilloise gokken OH Leuven - Union Saint-Gilloise Unibet