Nabeschouwing Puszcza Niepołomice - Warta Poznań (0-1) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt Puszcza Niepołomice het zaterdag 11 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Warta Poznań. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Roi Baudouin (Bruxelles (Brussel)) in Brussel.

Via de Puszcza Niepołomice - Warta Poznań live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Puszcza Niepołomice - Warta Poznań (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Puszcza Niepołomice en Warta Poznań is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Warta Poznań. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door K. Biegański, waarmee Warta Poznań met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Warta Poznań de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Puszcza Niepołomice - Warta Poznań
LIVE Puszcza Niepołomice - Warta Poznań 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Puszcza Niepołomice - Warta Poznań teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Gele kaart Warta Poznań Gele kaart voor N. Fiedosewicz Warta Poznań
56' Gele kaart Puszcza Niepołomice Gele kaart voor M. Orłowski Puszcza Niepołomice
58' Gele kaart Warta Poznań Gele kaart voor R. Jasiński Warta Poznań
59' Wissel Puszcza Niepołomice Wissel M. Kuzma voor M. Orłowski Puszcza Niepołomice
64' Wissel Puszcza Niepołomice Wissel D. Ryndak voor K. Drzazga Puszcza Niepołomice
66' Gele kaart Warta Poznań Gele kaart voor A. Cierpka Warta Poznań
71' Gele kaart Puszcza Niepołomice Gele kaart voor M. Stefanik Puszcza Niepołomice
72' Wissel Puszcza Niepołomice Wissel K. Pozniak voor M. Stefanik Puszcza Niepołomice
76' Wissel Warta Poznań Wissel R. Janicki voor A. Cierpka Warta Poznań
81' Gele kaart Warta Poznań Gele kaart voor M. Grobelny Warta Poznań
84' Doelpunt Warta Poznań Doelpunt K. Biegański Warta Poznań 0-1
92' Gele kaart Warta Poznań Gele kaart voor P. Piceluk Warta Poznań