Nabeschouwing Tubize - Westerlo (0-0) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 20:30 uur



In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt Tubize het zaterdag 15 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Leburton in Tubize.

Via de Tubize - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tubize - Westerlo (0-0)

De Eerste Divisie B 2018/2019 wedstrijd tussen Tubize en Westerlo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Tubize en Westerlo gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Westerlo kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ben Mesotten niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Tubize - Westerlo
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
5
10
Schoten op doel
0
4
Aanvallen
150
138
Gevaarlijke aanvallen
71
87
Corners
0
4
LIVE Tubize - Westerlo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tubize - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor L. Van Eenoo Westerlo
42' Gele kaart Tubize Gele kaart voor H. Köse Tubize
62' Gele kaart Tubize Gele kaart voor S. Garlito y Romo Tubize
92' Gele kaart Tubize Gele kaart voor Tubize
Video hoogtepunten en samenvatting Tubize - Westerlo
Opstellingen Tubize - Westerlo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Tubize - Westerlo

Tubize en Westerlo treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ben Mesotten en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tubize en Westerlo in de Eerste Divisie B vond plaats op 9 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tubize. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Westerlo favoriet. 4 keer wist de ploeg van Tubize te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Tubize. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Tubize 2
Winst Westerlo 4
Gelijkspel 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tubize op een 8e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Tubize - Westerlo Opstelling Tubize Opstelling Westerlo Live Tubize - Westerlo Live Tubize - Westerlo kijken Tubize - Westerlo kijken Live Tubize - Westerlo stream Tubize - Westerlo Fox Sports Nabeschouwing Tubize - Westerlo Uitslag Tubize - Westerlo Statistieken Tubize - Westerlo Eerste Divisie B 2018/2019 Tubize - Westerlo wedden Tubize - Westerlo gokken Tubize - Westerlo Unibet