Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk (2-0) || Eerste Divisie B 2018/2019

Dinsdag 30 oktober 2018 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt Union Saint-Gilloise het dinsdag 30 oktober 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Roi Baudouin in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk (2-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Union Saint-Gilloise en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 2-0 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 64 minuten. F. Selemani maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Union Saint-Gilloise vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 64e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Het was wederom F. Selemani die aanlegde en vervolgens de 1-0 wist te scoren voor Union Saint-Gilloise.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-0 winst voor Union Saint-Gilloise.

LIVE Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Marcel Mehlem Union Saint-Gilloise
47' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor F. Selemani Union Saint-Gilloise
55' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. De Jonghe Beerschot-Wilrijk
64' Penalty Union Saint-Gilloise Penalty F. Selemani Union Saint-Gilloise 1-0
66' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor D. Prychynenko Beerschot-Wilrijk
68' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Vanhamel Beerschot-Wilrijk
77' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Messoudi Beerschot-Wilrijk
84' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt P. Tau Union Saint-Gilloise 2-0
92' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk

Union Saint-Gilloise en Beerschot-Wilrijk treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Van Damme en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Union Saint-Gilloise en Beerschot-Wilrijk in de Eerste Divisie B vond plaats op 31 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Beerschot-Wilrijk favoriet. 4 keer wist de ploeg van Union Saint-Gilloise te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Union Saint-Gilloise. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Union Saint-Gilloise 1
Winst Beerschot-Wilrijk 4
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Union Saint-Gilloise op een 2e positie staat, terwijl we Beerschot-Wilrijk terugvinden op de 4e plaats.