Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Lommel United (2-2) || Eerste Divisie B

Zondag 26 januari 2020 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Union Saint-Gilloise het zondag 26 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Lommel United (2-2)

In de Eerste Divisie B heeft de wedstrijd tussen Union Saint-Gilloise en Lommel United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door T. Teuma, waarmee Union Saint-Gilloise met 1-0 de leiding nam. Lommel United kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Babou, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette J. Aabbou zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lommel United de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Union Saint-Gilloise nadat P. Perdichizzi in de 87e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Union Saint-Gilloise - Lommel United
Goals
2
2
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
17
11
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
110
115
Gevaarlijke aanvallen
78
48
Corners
9
4
LIVE Union Saint-Gilloise - Lommel United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt T. Teuma Union Saint-Gilloise 1-0
17' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor I. Kandouss Union Saint-Gilloise
46' Wissel Lommel United Wissel P. Babou voor B. Vachiberadze Lommel United
52' Doelpunt Lommel United Doelpunt P. Babou Lommel United 1-1
62' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Haugen voor M. Fixelles Union Saint-Gilloise
65' Wissel Lommel United Wissel J. Aabbou voor P. Babou Lommel United
66' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Lommel United
75' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel M. Mehlem voor S. Pocognoli Union Saint-Gilloise
80' Doelpunt Lommel United Doelpunt J. Aabbou Lommel United 1-2
81' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel I. Young voor S. Tabekou Union Saint-Gilloise
87' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt P. Perdichizzi Union Saint-Gilloise 2-2
89' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor P. Perdichizzi Union Saint-Gilloise
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Lommel United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Union Saint-Gilloise - Lommel United

Union Saint-Gilloise en Lommel United treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Union Saint-Gilloise en Lommel United elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Union Saint-Gilloise 0
Winst Lommel United 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Union Saint-Gilloise op een 7e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Union Saint-Gilloise - Lommel United Opstelling Union Saint-Gilloise Opstelling Lommel United Live Union Saint-Gilloise - Lommel United Live Union Saint-Gilloise - Lommel United kijken Union Saint-Gilloise - Lommel United kijken Live Union Saint-Gilloise - Lommel United stream Union Saint-Gilloise - Lommel United Fox Sports Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Lommel United Uitslag Union Saint-Gilloise - Lommel United Statistieken Union Saint-Gilloise - Lommel United Eerste Divisie B 2019/2020 Union Saint-Gilloise - Lommel United wedden Union Saint-Gilloise - Lommel United gokken Union Saint-Gilloise - Lommel United Unibet