Nabeschouwing Westerlo - Lokeren (2-0) || Eerste Divisie B 2019/2020

Vrijdag 18 oktober 2019 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Westerlo het vrijdag 18 oktober 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Westerlo - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Lokeren (2-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Westerlo en Lokeren is onder leiding van scheidsrechter Arthur Denil geëindigd in een 2-0 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door G. Dewaele, waarmee Westerlo met 1-0 de leiding nam. Westerlo vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Soumah op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Westerlo.

LIVE Westerlo - Lokeren 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Westerlo Doelpunt G. Dewaele Westerlo 1-0
25' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor G. Beridze Lokeren
37' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Tirpan Lokeren
43' Doelpunt Westerlo Doelpunt N. Soumah Westerlo 2-0
46' Wissel Lokeren Wissel A. Said voor J. De Jonghe Lokeren
60' Wissel Lokeren Wissel F. Navarro voor H. Habib Lokeren
61' Wissel Westerlo Wissel E. Emenike voor I. Vetokele Westerlo
81' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. Amano Lokeren
87' Wissel Westerlo Wissel K. Keita voor K. Abrahams Westerlo
89' Wissel Westerlo Wissel S. Buyl voor C. Bruls Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - Lokeren
Opstellingen Westerlo - Lokeren

Voorbeschouwing Westerlo - Lokeren

Westerlo en Lokeren treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arthur Denil en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en Lokeren in de Eerste Divisie B vond plaats op 13 september 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Westerlo 0
Winst Lokeren 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Westerlo op een 3e positie staat, terwijl we Lokeren terugvinden op de 6e plaats.