Nabeschouwing Deinze - Lierse Kempenzonen (1-1) || Eerste Divisie B

Vrijdag 13 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Deinze het vrijdag 13 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lierse Kempenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - Lierse Kempenzonen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - Lierse Kempenzonen (1-1)

In de Eerste Divisie B heeft de wedstrijd tussen Deinze en Lierse Kempenzonen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door A. Staelens, waarmee Deinze met 1-0 de leiding nam. Lierse Kempenzonen kwam na 21 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van I. Yagan, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Deinze - Lierse Kempenzonen
Goals
1
1
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
13
12
Schoten op doel
1
6
Aanvallen
110
111
Gevaarlijke aanvallen
46
67
Corners
3
6
Wissels
2
1
LIVE Deinze - Lierse Kempenzonen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - Lierse Kempenzonen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Doelpunt Deinze Doelpunt A. Staelens met assist van D. De Belder Deinze 1-0
21' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt I. Yagan met assist van S. Limbombe Lierse Kempenzonen 1-1
42' Gele kaart Deinze Gele kaart voor V. Boone Deinze
68' Wissel Deinze Wissel K. Abrahams voor B. Djihad Deinze
73' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel G. De Schryver voor I. Yagan Lierse Kempenzonen
78' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor A. Maes Lierse Kempenzonen
84' Wissel Deinze Wissel G. van Walle voor M. Tarfi Deinze
86' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor T. Van Acker Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - Lierse Kempenzonen
Opstellingen Deinze - Lierse Kempenzonen
De opstellingen van Deinze en Lierse Kempenzonen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Lierse Kempenzonen
# Speler Pos.
13 Cel Teunen
37 Joppe Vannuffelen K
27 Jordy Gillekens V
10 Guillaume De Schryver M
11 Jordi Baininwa Liongola M
16 Seppe Maesen A
23 Maxime Limbombe A
Voorbeschouwing Deinze - Lierse Kempenzonen

Deinze en Lierse Kempenzonen treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jordy Vermeire en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie B seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Deinze en Lierse Kempenzonen in de Eerste Divisie B vond plaats op 12 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deinze. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Deinze favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Lierse Kempenzonen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Deinze 3
Winst Lierse Kempenzonen 0
Gelijkspel 1
Totaal 4

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Deinze - Lierse Kempenzonen Opstelling Deinze Opstelling Lierse Kempenzonen Live Deinze - Lierse Kempenzonen Live Deinze - Lierse Kempenzonen kijken Deinze - Lierse Kempenzonen kijken Live Deinze - Lierse Kempenzonen stream Deinze - Lierse Kempenzonen Fox Sports Nabeschouwing Deinze - Lierse Kempenzonen Uitslag Deinze - Lierse Kempenzonen Statistieken Deinze - Lierse Kempenzonen Eerste Divisie B 2021/2022 Deinze - Lierse Kempenzonen wedden Deinze - Lierse Kempenzonen gokken Deinze - Lierse Kempenzonen Unibet