Nabeschouwing Deinze - Waasland-Beveren (0-0) || Eerste Divisie B

Vrijdag 15 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Deinze het vrijdag 15 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - Waasland-Beveren (0-0)

In de Eerste Divisie B heeft de wedstrijd tussen Deinze en Waasland-Beveren geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Deinze en Waasland-Beveren gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Deinze, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Brent Staessens niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Deinze - Waasland-Beveren
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
10
5
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
153
93
Gevaarlijke aanvallen
101
55
Corners
2
2
Wissels
1
4
LIVE Deinze - Waasland-Beveren 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor L. Verstraete Waasland-Beveren
55' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Efford voor J. Edmundsson Waasland-Beveren
68' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Buus Waasland-Beveren
69' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Reyners voor A. Nkaka Waasland-Beveren
76' Wissel Deinze Wissel K. Abrahams voor G. Hendrickx Deinze
86' Wissel Waasland-Beveren Wissel K. Hoggas voor L. Verstraete Waasland-Beveren
86' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Schryvers voor J. Buus Waasland-Beveren
88' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Tshimanga Waasland-Beveren
90' Gele kaart Deinze Gele kaart voor C. Janssens Deinze
94' Gele kaart Deinze Gele kaart voor K. Abrahams Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - Waasland-Beveren
Opstellingen Deinze - Waasland-Beveren

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Deinze - Waasland-Beveren

Deinze en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Brent Staessens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deinze en Waasland-Beveren in de Eerste Divisie B vond plaats op 22 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deinze. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Waasland-Beveren favoriet. 3 keer wist de ploeg van Deinze te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Deinze. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Deinze 2
Winst Waasland-Beveren 3
Gelijkspel 4
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deinze op een 4e positie staat, terwijl we Waasland-Beveren terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Deinze - Waasland-Beveren Opstelling Deinze Opstelling Waasland-Beveren Live Deinze - Waasland-Beveren Live Deinze - Waasland-Beveren kijken Deinze - Waasland-Beveren kijken Live Deinze - Waasland-Beveren stream Deinze - Waasland-Beveren Fox Sports Nabeschouwing Deinze - Waasland-Beveren Uitslag Deinze - Waasland-Beveren Statistieken Deinze - Waasland-Beveren Eerste Divisie B 2021/2022 Deinze - Waasland-Beveren wedden Deinze - Waasland-Beveren gokken Deinze - Waasland-Beveren Unibet