Nabeschouwing Deinze - Westerlo (1-2) || Eerste Divisie B 2021/2022

Vrijdag 4 maart 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Deinze het vrijdag 4 maart 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - Westerlo (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Deinze en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Quentin Pirard geëindigd in een 1-2 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Westerlo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van N. Soumah. Deinze kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Janssens, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette M. de Cuyper zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Westerlo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 92e minuut werd M. de Cuyper van Westerlo met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Westerlo het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Quentin Pirard, waardoor Westerlo dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Deinze - Westerlo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Westerlo Doelpunt N. Soumah met assist van L. Van Eenoo Westerlo 0-1
50' Gele kaart Deinze Gele kaart voor W. Dutoit Deinze
60' Wissel Deinze Wissel K. Abrahams voor R. Quirynen Deinze
60' Wissel Deinze Wissel A. Staelens voor Y. Challouk Deinze
61' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor E. Jordanov Westerlo
62' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor K. Vaesen Westerlo
63' Doelpunt Deinze Doelpunt C. Janssens Deinze 1-1
67' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor R. Seigers Westerlo
73' Wissel Westerlo Wissel K. Mabea voor I. Vetokele Westerlo
77' Doelpunt Westerlo Doelpunt M. de Cuyper Westerlo 1-2
79' Wissel Westerlo Wissel T. Persyn voor K. Vaesen Westerlo
79' Wissel Westerlo Wissel J. Bernat voor E. Daci Westerlo
84' Wissel Deinze Wissel R. Lecomte voor L. Fraser Deinze
92' Rode kaart Westerlo Rode kaart voor M. de Cuyper Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - Westerlo
Opstellingen Deinze - Westerlo

Voorbeschouwing Deinze - Westerlo

Deinze en Westerlo treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Quentin Pirard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deinze en Westerlo in de Eerste Divisie B vond plaats op 9 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deinze. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Westerlo favoriet. 3 keer wist de ploeg van Deinze te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Deinze. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Deinze 2
Winst Westerlo 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deinze op een 4e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 1e plaats.