Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Lommel United (2-2) || Eerste Divisie B

Zondag 5 december 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Lierse Kempenzonen het zondag 5 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Lommel United (2-2)

In de Eerste Divisie B heeft de wedstrijd tussen Lierse Kempenzonen en Lommel United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door K. Thordarson, waarmee Lommel United met 0-1 de leiding nam. Lierse Kempenzonen kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Schouterden, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette Arthur Sales zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lommel United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat H. Abdallah de 2-2 maakte voor Lierse Kempenzonen. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Lierse Kempenzonen - Lommel United
Goals
2
2
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
5
9
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
108
115
Gevaarlijke aanvallen
61
68
Corners
5
7
Wissels
4
3
LIVE Lierse Kempenzonen - Lommel United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Lommel United Doelpunt K. Thordarson Lommel United 0-1
12' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor L. Lemoine Lommel United
46' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt N. Schouterden met assist van T. Van Acker Lierse Kempenzonen 1-1
55' Doelpunt Lommel United Doelpunt Arthur Sales Lommel United 1-2
58' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel I. Yagan voor J. Hendrickx Lierse Kempenzonen
62' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor A. Maes Lierse Kempenzonen
62' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor R. Belghali Lommel United
71' Wissel Lommel United Wissel I. T. Boussouf voor D. Arzani Lommel United
71' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Naessens voor S. Limbombe Lierse Kempenzonen
71' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Liongola voor S. Bitsindou Lierse Kempenzonen
77' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor J. Gillekens Lierse Kempenzonen
78' Wissel Lommel United Wissel D. Rosa voor K. Thordarson Lommel United
80' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor J. Poelmans Lierse Kempenzonen
84' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt H. Abdallah Lierse Kempenzonen 2-2
85' Wissel Lommel United Wissel J. Tolinsson voor R. Henkens Lommel United
90' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel T. Swinnen voor A. Maes Lierse Kempenzonen
92' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor J. Naessens Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Lommel United
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Lommel United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lierse Kempenzonen - Lommel United

Lierse Kempenzonen en Lommel United treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lierse Kempenzonen en Lommel United in de Eerste Divisie B vond plaats op 19 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lommel United. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Lommel United favoriet. 5 keer wist de ploeg van Lierse Kempenzonen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lierse Kempenzonen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lierse Kempenzonen 0
Winst Lommel United 5
Gelijkspel 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lierse Kempenzonen op een 5e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lierse Kempenzonen - Lommel United Opstelling Lierse Kempenzonen Opstelling Lommel United Live Lierse Kempenzonen - Lommel United Live Lierse Kempenzonen - Lommel United kijken Lierse Kempenzonen - Lommel United kijken Live Lierse Kempenzonen - Lommel United stream Lierse Kempenzonen - Lommel United Fox Sports Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Lommel United Uitslag Lierse Kempenzonen - Lommel United Statistieken Lierse Kempenzonen - Lommel United Eerste Divisie B 2021/2022 Lierse Kempenzonen - Lommel United wedden Lierse Kempenzonen - Lommel United gokken Lierse Kempenzonen - Lommel United Unibet