Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Westerlo (1-5) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 20:45 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Lierse Kempenzonen het zaterdag 20 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Westerlo (1-5)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lierse Kempenzonen en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Jordy Vermeire geëindigd in een 1-5 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door L. Foster, waarmee Westerlo met 0-1 de leiding nam. Westerlo vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Daci op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Westerlo, waarmee L. Foster zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

J. Bernat zette Westerlo even later op 0-4 nadat hij een door scheidsrechter Jordy Vermeire toegekende penalty wist te benutten. Na 77 minuten wist Lierse Kempenzonen eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van H. Abdallah bracht het de achterstand terug tot 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 85e minuut en kwam op naam te staan van Westerlo speler L. Seydoux, die daarmee tekende voor de 1-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jordy Vermeire en eindigde de wedstrijd dus met een 1-5 stand in het voordeel van Westerlo.

LIVE Lierse Kempenzonen - Westerlo 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor T. Van Acker Lierse Kempenzonen
23' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor J. Poelmans Lierse Kempenzonen
30' Doelpunt Westerlo Doelpunt L. Foster met assist van K. Mabea Westerlo 0-1
46' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor T. Van den Keybus Westerlo
56' Doelpunt Westerlo Doelpunt E. Daci met assist van L. Foster Westerlo 0-2
58' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor A. Maes Lierse Kempenzonen
60' Doelpunt Westerlo Doelpunt L. Foster met assist van L. Van Eenoo Westerlo 0-3
63' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel H. Abdallah voor N. Schouterden Lierse Kempenzonen
69' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Liongola voor G. De Schryver Lierse Kempenzonen
69' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel I. Yagan voor J. Naessens Lierse Kempenzonen
71' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor K. Mabea Westerlo
73' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor H. Abdallah Lierse Kempenzonen
73' Penalty Westerlo Penalty J. Bernat Westerlo 0-4
74' Wissel Westerlo Wissel I. Vetokele voor J. Bernat Westerlo
77' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt H. Abdallah Lierse Kempenzonen 1-4
79' Wissel Westerlo Wissel C. Remmer voor K. Mabea Westerlo
80' Wissel Westerlo Wissel K. Vaesen voor L. Foster Westerlo
84' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor K. Vaesen Westerlo
85' Doelpunt Westerlo Doelpunt L. Seydoux Westerlo 1-5
88' Wissel Westerlo Wissel O. K. Guctekin voor T. Van den Keybus Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Westerlo
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Westerlo

Voorbeschouwing Lierse Kempenzonen - Westerlo

Lierse Kempenzonen en Westerlo treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jordy Vermeire en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lierse Kempenzonen en Westerlo in de Eerste Divisie B vond plaats op 28 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Westerlo. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Westerlo favoriet. 3 keer wist de ploeg van Lierse Kempenzonen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lierse Kempenzonen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lierse Kempenzonen 0
Winst Westerlo 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lierse Kempenzonen op een 3e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.