Nabeschouwing Lommel United - Deinze (2-1) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zaterdag 16 april 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Lommel United het zaterdag 16 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Deinze (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en Deinze is onder leiding van scheidsrechter Kevin Debeuckelaere geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lommel United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van K. Saito. Lommel United vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Arthur Sales op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut wist Deinze de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. Quirynen. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Deinze kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Debeuckelaere, waardoor Lommel United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lommel United - Deinze 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Lommel United Doelpunt K. Saito met assist van B. Smeets Lommel United 1-0
39' Gele kaart Deinze Gele kaart voor R. Quirynen Deinze
40' Doelpunt Lommel United Doelpunt Arthur Sales met assist van R. Henkens Lommel United 2-0
46' Wissel Deinze Wissel N. Fuakala voor V. Boone Deinze
54' Gele kaart Deinze Gele kaart voor L. Fraser Deinze
58' Doelpunt Deinze Doelpunt R. Quirynen Deinze 2-1
58' Wissel Deinze Wissel R. Lecomte voor D. Bizimana Deinze
61' Wissel Lommel United Wissel R. Belghali voor J. Tolinsson Lommel United
65' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor K. Saito Lommel United
70' Wissel Lommel United Wissel Caio Roque voor S. Wuytens Lommel United
81' Wissel Deinze Wissel K. Abrahams voor D. De Belder Deinze
82' Wissel Lommel United Wissel E. Ostrc voor Cauê Lommel United
82' Wissel Lommel United Wissel K. Þórðarson voor K. Saito Lommel United
87' Wissel Deinze Wissel R. Geeraerts voor R. Quirynen Deinze
92' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor K. Þórðarson Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Deinze
Opstellingen Lommel United - Deinze

Voorbeschouwing Lommel United - Deinze

Lommel United en Deinze treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Debeuckelaere en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en Deinze in de Eerste Divisie B vond plaats op 20 februari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Deinze favoriet. 5 keer wist de ploeg van Lommel United te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Lommel United. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lommel United 4
Winst Deinze 5
Gelijkspel 8
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 6e positie staat, terwijl we Deinze terugvinden op de 3e plaats.