Nabeschouwing Lommel United - Excelsior Virton (3-0) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 13 februari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Lommel United het zondag 13 februari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Excelsior Virton (3-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en Excelsior Virton is onder leiding van scheidsrechter Laurent Willems geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door C. Vinicius, waarmee Lommel United met 1-0 de leiding nam. Lommel United vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Vinicius op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Lommel United, waarmee R. Henkens zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Laurent Willems, waardoor Lommel United dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lommel United - Excelsior Virton 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor K. Masangu Excelsior Virton
20' Doelpunt Lommel United Doelpunt C. Vinicius met assist van K. Kis Lommel United 1-0
30' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor J. Vinck Excelsior Virton
32' Doelpunt Lommel United Doelpunt C. Vinicius Lommel United 2-0
40' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor M. Doue Excelsior Virton
43' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor G. Neven Lommel United
46' Wissel Excelsior Virton Wissel H. Colella voor A. Sidibe Excelsior Virton
46' Wissel Excelsior Virton Wissel J. Faucher voor V. Guillaume Excelsior Virton
47' Doelpunt Lommel United Doelpunt R. Henkens Lommel United 3-0
51' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor C. Vinicius Lommel United
61' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor A. Hamzaoui Excelsior Virton
65' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor T. Pierrot Lommel United
72' Wissel Excelsior Virton Wissel E. Ghazoini voor A. Allach Excelsior Virton
72' Wissel Excelsior Virton Wissel B. G. Mujangi voor H. Kage Excelsior Virton
78' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor V. Vanbaleghem Excelsior Virton
79' Wissel Lommel United Wissel E. Ostrc voor R. Henkens Lommel United
81' Wissel Excelsior Virton Wissel J. Mouaddib voor V. Vanbaleghem Excelsior Virton
85' Wissel Lommel United Wissel R. Belghali voor A. Anello Lommel United
85' Wissel Lommel United Wissel T. Agyepong voor C. Vinicius Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Excelsior Virton
Opstellingen Lommel United - Excelsior Virton

Voorbeschouwing Lommel United - Excelsior Virton

Lommel United en Excelsior Virton treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurent Willems en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en Excelsior Virton in de Eerste Divisie B vond plaats op 5 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Excelsior Virton. Op basis van de afgelopen 20 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Lommel United als Excelsior Virton wisten 8 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Lommel United 8
Winst Excelsior Virton 8
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 7e positie staat, terwijl we Excelsior Virton terugvinden op de 8e plaats.