Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Lierse Kempenzonen (0-0) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 23 januari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Royal Excel Mouscron het zondag 23 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lierse Kempenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - Lierse Kempenzonen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Lierse Kempenzonen (0-0)

De Eerste Divisie B 2021/2022 wedstrijd tussen Royal Excel Mouscron en Lierse Kempenzonen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Royal Excel Mouscron kreeg in de 74e minuut een strafschop toegekend, die door T. Chevalier werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Royal Excel Mouscron en Lierse Kempenzonen gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Royal Excel Mouscron - Lierse Kempenzonen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - Lierse Kempenzonen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor B. Laes Lierse Kempenzonen
59' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor C. Lepoint Royal Excel Mouscron
64' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel J. Gonzalez voor O. Myny Royal Excel Mouscron
73' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor K. Schuermans Lierse Kempenzonen
74' Penalty gemist Royal Excel Mouscron Penalty gemist T. Chevalier Royal Excel Mouscron
78' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor J. Taravel Royal Excel Mouscron
79' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Liongola voor S. Limbombe Lierse Kempenzonen
81' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Vroman voor C. Lepoint Royal Excel Mouscron
81' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel C. Dekuyper voor C. Tainmont Royal Excel Mouscron
85' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Naessens voor H. Abdallah Lierse Kempenzonen
87' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel C. Diandy voor M. Bakic Royal Excel Mouscron
87' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel J. Bourdouxhe voor E. Bocat Royal Excel Mouscron
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - Lierse Kempenzonen
Opstellingen Royal Excel Mouscron - Lierse Kempenzonen

Voorbeschouwing Royal Excel Mouscron - Lierse Kempenzonen

Royal Excel Mouscron en Lierse Kempenzonen treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Royal Excel Mouscron en Lierse Kempenzonen in de Eerste Divisie B vond plaats op 28 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Royal Excel Mouscron. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Royal Excel Mouscron favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lierse Kempenzonen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Royal Excel Mouscron 1
Winst Lierse Kempenzonen 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Royal Excel Mouscron op een 5e positie staat, terwijl we Lierse Kempenzonen terugvinden op de 6e plaats.