Nabeschouwing RWDM - Deinze (1-0) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 13 februari 2022 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt RWDM het zondag 13 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Edmond Machtens-Stadion in Bruxelles.

Via de RWDM - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RWDM - Deinze (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen RWDM en Deinze is onder leiding van scheidsrechter Quentin Pirard geëindigd in een 1-0 overwinning voor RWDM. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Y. Vorogovskiy, waarmee RWDM met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van RWDM.

LIVE RWDM - Deinze 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RWDM - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt RWDM Doelpunt Y. Vorogovskiy RWDM 1-0
45' Gele kaart Deinze Gele kaart voor L. Mertens Deinze
61' Gele kaart RWDM Gele kaart voor Z. El Ouahdi RWDM
64' Wissel Deinze Wissel K. Abrahams voor B. Dansoko Deinze
70' Wissel RWDM Wissel C. Lavie voor L. Nangis RWDM
79' Wissel RWDM Wissel K. Hazard voor T. Ephestion RWDM
79' Wissel RWDM Wissel W. Togui voor I. de Camargo RWDM
83' Wissel Deinze Wissel R. Lecomte voor L. Fraser Deinze
84' Wissel Deinze Wissel A. Staelens voor Y. Challouk Deinze
85' Wissel RWDM Wissel A. Dante voor Z. El Ouahdi RWDM
Video hoogtepunten en samenvatting RWDM - Deinze
Opstellingen RWDM - Deinze
De opstellingen van RWDM en Deinze zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing RWDM - Deinze

RWDM en Deinze treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Quentin Pirard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen RWDM en Deinze in de Eerste Divisie B vond plaats op 28 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel RWDM als Deinze wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst RWDM 1
Winst Deinze 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RWDM op een 2e positie staat, terwijl we Deinze terugvinden op de 4e plaats.