Nabeschouwing RWDM - Lommel United (1-2) || Eerste Divisie B

Zaterdag 25 september 2021 - 20:45 uur

In de Eerste Divisie B neemt RWDM het zaterdag 25 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Edmond Machtens-Stadion in Bruxelles.

Via de RWDM - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RWDM - Lommel United (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen RWDM en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Brent Staessens geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Anello, waarmee Lommel United met 0-1 de leiding nam. Lommel United vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Verschueren op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut wist RWDM de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via G. Ruyssen. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want RWDM kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Brent Staessens, waardoor Lommel United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken RWDM - Lommel United
Goals
1
2
Balbezit
69%
31%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
18
6
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
168
86
Gevaarlijke aanvallen
117
34
Corners
11
2
Wissels
5
3
LIVE RWDM - Lommel United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RWDM - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Lommel United Doelpunt A. Anello met assist van D. Rosa Lommel United 0-1
20' Doelpunt Lommel United Doelpunt A. Verschueren Lommel United 0-2
30' Wissel Lommel United Wissel R. Belghali voor L. Lemoine Lommel United
48' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor G. Neven Lommel United
46' Wissel RWDM Wissel T. Ephestion voor K. Nzuzi Mata RWDM
46' Wissel RWDM Wissel Z. El Ouahdi voor B. Van Den Bogaert RWDM
48' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor R. Belghali Lommel United
58' Wissel Lommel United Wissel J. Tolinsson voor D. Arzani Lommel United
58' Gele kaart RWDM Gele kaart voor A. Keita RWDM
61' Wissel RWDM Wissel A. Goncalves voor A. Keita RWDM
64' Wissel Lommel United Wissel K. Thordarson voor S. Wuytens Lommel United
72' Doelpunt RWDM Doelpunt G. Ruyssen met assist van A. Dante RWDM 1-2
72' Wissel RWDM Wissel F. Le Joncour voor A. Dante RWDM
77' Gele kaart RWDM Gele kaart voor G. Ruyssen RWDM
80' Gele kaart RWDM Gele kaart voor Z. El Ouahdi RWDM
81' Gele kaart RWDM Gele kaart voor L. Nangis RWDM
91' Wissel RWDM Wissel T. Gece voor J. Libert RWDM
Video hoogtepunten en samenvatting RWDM - Lommel United
Opstellingen RWDM - Lommel United
De opstellingen van RWDM en Lommel United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing RWDM - Lommel United

RWDM en Lommel United treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Brent Staessens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen RWDM en Lommel United in de Eerste Divisie B vond plaats op 17 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lommel United. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Lommel United favoriet. 4 keer wist de ploeg van RWDM te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor RWDM. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst RWDM 0
Winst Lommel United 4
Gelijkspel 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RWDM op een 6e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
RWDM - Lommel United Opstelling RWDM Opstelling Lommel United Live RWDM - Lommel United Live RWDM - Lommel United kijken RWDM - Lommel United kijken Live RWDM - Lommel United stream RWDM - Lommel United Fox Sports Nabeschouwing RWDM - Lommel United Uitslag RWDM - Lommel United Statistieken RWDM - Lommel United Eerste Divisie B 2021/2022 RWDM - Lommel United wedden RWDM - Lommel United gokken RWDM - Lommel United Unibet