Nabeschouwing RWDM - Westerlo (0-2) || Eerste Divisie B 2021/2022

Dinsdag 25 januari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt RWDM het dinsdag 25 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Edmond Machtens-Stadion in Bruxelles.

Via de RWDM - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RWDM - Westerlo (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen RWDM en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Kevin Debeuckelaere geëindigd in een 0-2 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door J. Bernat, waarmee Westerlo met 0-1 de leiding nam. Westerlo vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Vaesen op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Westerlo.

LIVE RWDM - Westerlo 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RWDM - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart RWDM Gele kaart voor K. Nzuzi Mata RWDM
62' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor E. Jordanov Westerlo
64' Gele kaart RWDM Gele kaart voor N. Rommens RWDM
70' Wissel RWDM Wissel Z. El Ouahdi voor G. Claes RWDM
71' Wissel RWDM Wissel C. Lavie voor K. Nzuzi Mata RWDM
72' Doelpunt Westerlo Doelpunt J. Bernat met assist van K. Vaesen Westerlo 0-1
77' Wissel Westerlo Wissel S. Paulet voor O. K. Guctekin Westerlo
78' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor R. Seigers Westerlo
81' Wissel RWDM Wissel A. Dante voor T. Gece RWDM
81' Wissel RWDM Wissel O. El Oumari voor W. Togui RWDM
81' Wissel RWDM Wissel A. Keita voor I. Sankhon RWDM
84' Doelpunt Westerlo Doelpunt K. Vaesen met assist van L. Foster Westerlo 0-2
84' Wissel Westerlo Wissel G. S. Cedric Yameogo voor P. Perdichizzi Westerlo
87' Wissel Westerlo Wissel L. Seydoux voor J. Bernat Westerlo
88' Wissel Westerlo Wissel F. Goure voor E. Daci Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting RWDM - Westerlo
Opstellingen RWDM - Westerlo

Voorbeschouwing RWDM - Westerlo

RWDM en Westerlo treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Debeuckelaere en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen RWDM en Westerlo in de Eerste Divisie B vond plaats op 17 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Westerlo. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel RWDM als Westerlo wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst RWDM 2
Winst Westerlo 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RWDM op een 3e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.