In de Eerste Divisie B neemt RWDM het dinsdag 25 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Edmond Machtens-Stadion in Bruxelles.

Via de RWDM - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE RWDM - Westerlo 0-0

Vanaf dinsdag 25 januari 2022 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd RWDM - Westerlo volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 10 uur, 29 minuten en 12 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting RWDM - Westerlo
Opstellingen RWDM - Westerlo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing RWDM - Westerlo

RWDM en Westerlo treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Brent Staessens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen RWDM en Westerlo in de Eerste Divisie B vond plaats op 17 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Westerlo. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel RWDM als Westerlo wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst RWDM 2
Winst Westerlo 2
Gelijkspel 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RWDM op een 3e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.

Tags
RWDM - Westerlo Opstelling RWDM Opstelling Westerlo Live RWDM - Westerlo Live RWDM - Westerlo kijken RWDM - Westerlo kijken Live RWDM - Westerlo stream RWDM - Westerlo Fox Sports Nabeschouwing RWDM - Westerlo Uitslag RWDM - Westerlo Statistieken RWDM - Westerlo Eerste Divisie B 2021/2022 RWDM - Westerlo wedden RWDM - Westerlo gokken RWDM - Westerlo Unibet