Nabeschouwing Waasland-Beveren - Excelsior Virton (3-1) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Waasland-Beveren het zondag 6 maart 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethiel-Stadion in Beveren-Waas.

Via de Waasland-Beveren - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Excelsior Virton (3-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Waasland-Beveren en Excelsior Virton is onder leiding van scheidsrechter Michiel De Cuyper geëindigd in een 3-1 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door H. Kage, waarmee Excelsior Virton met 0-1 de leiding nam. Waasland-Beveren kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Maderner, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette K. Hoggas zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Waasland-Beveren de leiding in de wedstrijd nam.

D. Maderner zette Waasland-Beveren even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Michiel De Cuyper toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Waasland-Beveren.

LIVE Waasland-Beveren - Excelsior Virton 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt H. Kage met assist van N. Rizzo Excelsior Virton 0-1
43' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor S. Anne Excelsior Virton
44' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor P. Correa Excelsior Virton
53' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor E. Ocansey Waasland-Beveren
54' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt D. Maderner met assist van G. Gillet Waasland-Beveren 1-1
59' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor A. Hamzaoui Excelsior Virton
60' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt K. Hoggas met assist van L. Costa Waasland-Beveren 2-1
63' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor K. Hoggas Waasland-Beveren
64' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor N. Rizzo Excelsior Virton
64' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor W. Remy Excelsior Virton
69' Wissel Waasland-Beveren Wissel L. Verstraete voor K. Hoggas Waasland-Beveren
69' Wissel Excelsior Virton Wissel J. Aabbou voor H. Colella Excelsior Virton
72' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Reyners voor L. Costa Waasland-Beveren
75' Penalty Waasland-Beveren Penalty D. Maderner Waasland-Beveren 3-1
82' Wissel Excelsior Virton Wissel B. G. Mujangi voor A. Sidibe Excelsior Virton
82' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Allach voor H. Kage Excelsior Virton
83' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor L. Bertone Waasland-Beveren
87' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Buus voor J. Mertens Waasland-Beveren
87' Wissel Waasland-Beveren Wissel E. Omondi voor A. Al Badaoui Waasland-Beveren
89' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor E. Omondi Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Excelsior Virton
Opstellingen Waasland-Beveren - Excelsior Virton

Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Excelsior Virton

Waasland-Beveren en Excelsior Virton treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michiel De Cuyper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en Excelsior Virton in de Eerste Divisie B vond plaats op 23 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Waasland-Beveren. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Waasland-Beveren favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Excelsior Virton slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Waasland-Beveren 6
Winst Excelsior Virton 2
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Waasland-Beveren op een 3e positie staat, terwijl we Excelsior Virton terugvinden op de 8e plaats.