Nabeschouwing Waasland-Beveren - RWDM (1-0) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zaterdag 19 februari 2022 - 20:45 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 19 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen RWDM. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethiel-Stadion in Beveren-Waas.

Via de Waasland-Beveren - RWDM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - RWDM (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Waasland-Beveren en RWDM is onder leiding van scheidsrechter Jordy Vermeire geëindigd in een 1-0 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door M. Trari, waarmee Waasland-Beveren met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Waasland-Beveren dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jordy Vermeire, waardoor Waasland-Beveren de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Waasland-Beveren - RWDM 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - RWDM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart RWDM Gele kaart voor Y. Vorogovskiy RWDM
27' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Baldé Waasland-Beveren
34' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vukotić Waasland-Beveren
39' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor L. Verstraete Waasland-Beveren
65' Wissel RWDM Wissel G. Claes voor T. Ephestion RWDM
69' Wissel Waasland-Beveren Wissel M. Trari voor A. Baldé Waasland-Beveren
75' Wissel RWDM Wissel K. Hazard voor Z. El Ouahdi RWDM
76' Gele kaart RWDM Gele kaart voor I. Sankhon RWDM
79' Wissel Waasland-Beveren Wissel E. Ocansey voor D. Tshimanga Waasland-Beveren
79' Wissel Waasland-Beveren Wissel Lucas Ribeiro voor L. Bertone Waasland-Beveren
83' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Maderner voor A. Al Badaoui Waasland-Beveren
83' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Traoré voor M. da Costa Waasland-Beveren
87' Wissel RWDM Wissel W. Togui voor L. Nangis RWDM
89' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt M. Trari met assist van T. Reyners Waasland-Beveren 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - RWDM
Opstellingen Waasland-Beveren - RWDM

Voorbeschouwing Waasland-Beveren - RWDM

Waasland-Beveren en RWDM treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jordy Vermeire en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en RWDM in de Eerste Divisie B vond plaats op 4 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor RWDM. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Waasland-Beveren als RWDM wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Waasland-Beveren 1
Winst RWDM 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Waasland-Beveren op een 3e positie staat, terwijl we RWDM terugvinden op de 2e plaats.