Nabeschouwing Waasland-Beveren - Westerlo (0-2) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 12 september 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Waasland-Beveren het zondag 12 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethiel-Stadion in Beveren-Waas.

Via de Waasland-Beveren - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Westerlo (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Waasland-Beveren en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Brent Staessens geëindigd in een 0-2 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door T. Dierckx, waarmee Westerlo met 0-1 de leiding nam. Westerlo vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Bernat op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 88e minuut was de ideale kans voor Waasland-Beveren om te scoren. K. Hoggas was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Westerlo.

LIVE Waasland-Beveren - Westerlo 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel Waasland-Beveren Wissel B. Schoonbaert voor A. Vukotic Waasland-Beveren
21' Doelpunt Westerlo Doelpunt T. Dierckx met assist van P. Perdichizzi Westerlo 0-1
23' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Wuytens Waasland-Beveren
35' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor C. Kablan Waasland-Beveren
45' Doelpunt Westerlo Doelpunt J. Bernat met assist van K. Vaesen Westerlo 0-2
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Albanese voor D. Maderner Waasland-Beveren
53' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor L. Seydoux Westerlo
67' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Nkaka voor L. Verstraete Waasland-Beveren
67' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor M. de Cuyper Westerlo
76' Wissel Westerlo Wissel E. Daci voor J. Bernat Westerlo
76' Wissel Westerlo Wissel L. Foster voor M. de Cuyper Westerlo
78' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Montes voor J. Efford Waasland-Beveren
78' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor T. Van den Keybus Westerlo
82' Wissel Westerlo Wissel M. NDiaye voor K. Vaesen Westerlo
88' Penalty gemist Waasland-Beveren Penalty gemist K. Hoggas Waasland-Beveren
91' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor T. Dierckx Westerlo
91' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor N. Jackers Waasland-Beveren
91' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Edmundsson Waasland-Beveren
95' Wissel Westerlo Wissel S. Paulet voor T. Van den Keybus Westerlo
95' Wissel Westerlo Wissel N. Soumah voor T. Dierckx Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Westerlo
Opstellingen Waasland-Beveren - Westerlo
De opstellingen van Waasland-Beveren en Westerlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Westerlo

Waasland-Beveren en Westerlo treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Brent Staessens en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Waasland-Beveren en Westerlo elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Winst Waasland-Beveren 0
Winst Westerlo 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Waasland-Beveren op een 4e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 3e plaats.