In de Eerste Divisie B neemt Westerlo het zaterdag 22 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Westerlo - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Westerlo - Deinze 0-0

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Westerlo - Deinze volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 20 uur, 36 minuten en 33 seconden.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - Deinze
Opstellingen Westerlo - Deinze

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Westerlo - Deinze

Westerlo en Deinze treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jordy Vermeire en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en Deinze in de Eerste Divisie B vond plaats op 31 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deinze. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Westerlo favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Deinze slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Westerlo 3
Winst Deinze 1
Gelijkspel 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Westerlo op een 1e positie staat, terwijl we Deinze terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Westerlo - Deinze Opstelling Westerlo Opstelling Deinze Live Westerlo - Deinze Live Westerlo - Deinze kijken Westerlo - Deinze kijken Live Westerlo - Deinze stream Westerlo - Deinze Fox Sports Nabeschouwing Westerlo - Deinze Uitslag Westerlo - Deinze Statistieken Westerlo - Deinze Eerste Divisie B 2021/2022 Westerlo - Deinze wedden Westerlo - Deinze gokken Westerlo - Deinze Unibet