Nabeschouwing Westerlo - Deinze (0-3) || Eerste Divisie B 2021/2022

Woensdag 9 februari 2022 - 18:45 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Westerlo het woensdag 9 februari 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Westerlo - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Deinze (0-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen Westerlo en Deinze is onder leiding van scheidsrechter Michiel De Cuyper geëindigd in een 0-3 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door L. Mertens, waarmee Deinze met 0-1 de leiding nam. Deinze vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Dansoko op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Deinze, waarmee D. De Belder zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michiel De Cuyper, waardoor Deinze dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Westerlo - Deinze 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Deinze Doelpunt L. Mertens met assist van B. Dansoko Deinze 0-1
30' Gele kaart Deinze Gele kaart voor D. Prychynenko Deinze
44' Gele kaart Deinze Gele kaart voor G. Hendrickx Deinze
47' Gele kaart Deinze Gele kaart voor A. Staelens Deinze
61' Doelpunt Deinze Doelpunt B. Dansoko met assist van L. Fraser Deinze 0-2
64' Wissel Westerlo Wissel K. Vaesen voor J. Bernat Westerlo
64' Wissel Westerlo Wissel L. Seydoux voor E. Jordanov Westerlo
67' Wissel Deinze Wissel J. Vansteenkiste voor C. Janssens Deinze
70' Gele kaart Deinze Gele kaart voor B. Dansoko Deinze
72' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor P. Perdichizzi Westerlo
75' Doelpunt Deinze Doelpunt D. De Belder met assist van Y. Challouk Deinze 0-3
77' Wissel Westerlo Wissel I. Vetokele voor M. de Cuyper Westerlo
81' Wissel Deinze Wissel K. Abrahams voor Y. Challouk Deinze
81' Wissel Westerlo Wissel O. K. Guctekin voor L. Foster Westerlo
81' Wissel Westerlo Wissel F. Goure voor E. Daci Westerlo
85' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor O. K. Guctekin Westerlo
89' Wissel Deinze Wissel M. Tarfi voor D. De Belder Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - Deinze
Opstellingen Westerlo - Deinze

Voorbeschouwing Westerlo - Deinze

Westerlo en Deinze treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michiel De Cuyper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en Deinze in de Eerste Divisie B vond plaats op 31 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deinze. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Westerlo favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Deinze slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Westerlo 3
Winst Deinze 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Westerlo op een 1e positie staat, terwijl we Deinze terugvinden op de 4e plaats.