Nabeschouwing Westerlo - RWDM (0-0) || Eerste Divisie B 2021/2022

Vrijdag 20 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Westerlo het vrijdag 20 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RWDM. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Westerlo - RWDM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - RWDM (0-0)

De Eerste Divisie B 2021/2022 wedstrijd tussen Westerlo en RWDM geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Westerlo en RWDM gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Westerlo, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Quentin Pirard niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Westerlo - RWDM 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - RWDM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor K. Mabea Westerlo
62' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor R. Seigers Westerlo
70' Wissel Westerlo Wissel T. Van den Keybus voor K. Mabea Westerlo
74' Wissel RWDM Wissel A. Dante voor K. Nzuzi Mata RWDM
74' Wissel RWDM Wissel Z. El Ouahdi voor L. Nangis RWDM
79' Wissel Westerlo Wissel F. Goure voor K. Vaesen Westerlo
80' Gele kaart RWDM Gele kaart voor Z. El Ouahdi RWDM
81' Gele kaart RWDM Gele kaart voor A. Dante RWDM
86' Wissel RWDM Wissel A. Goncalves voor C. Lavie RWDM
86' Wissel Westerlo Wissel L. Noviello voor J. Bernat Westerlo
86' Wissel Westerlo Wissel K. Keita voor N. Soumah Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - RWDM
Opstellingen Westerlo - RWDM

Voorbeschouwing Westerlo - RWDM

Westerlo en RWDM treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Quentin Pirard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en RWDM in de Eerste Divisie B vond plaats op 9 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is RWDM favoriet. 2 keer wist de ploeg van Westerlo te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Westerlo. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Westerlo 1
Winst RWDM 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Westerlo op een 2e positie staat, terwijl we RWDM terugvinden op de 1e plaats.