Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Waasland-Beveren (1-0) || Eerste Divisie B 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Beerschot-Wilrijk het zaterdag 13 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Waasland-Beveren (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Beerschot-Wilrijk en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Arthur Denil geëindigd in een 1-0 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door H. Matthys, waarmee Beerschot-Wilrijk met 1-0 de leiding nam. In de 61e minuut moest J. Van den Bergh van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Arthur Denil een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Beerschot-Wilrijk verder met een speler minder. In de 92e minuut kreeg J. Mertens van Waasland-Beveren voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Waasland-Beveren de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Beerschot-Wilrijk.

LIVE Beerschot-Wilrijk - Waasland-Beveren 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Mertens Waasland-Beveren
17' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt H. Matthys met assist van R. Vaca Beerschot-Wilrijk 1-0
18' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor A. Koshi Beerschot-Wilrijk
29' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor R. Sanusi Beerschot-Wilrijk
37' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor L. Seydoux Beerschot-Wilrijk
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Reyners voor C. Kablan Waasland-Beveren
46' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel D. Rigo voor A. Koshi Beerschot-Wilrijk
57' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Símun Edmundsson Waasland-Beveren
61' Rode kaart Beerschot-Wilrijk Rode kaart voor J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk
64' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Wuytens Waasland-Beveren
75' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Tshimanga voor S. Bateau Waasland-Beveren
76' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Ismaheel voor K. Hoggas Waasland-Beveren
76' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Weymans voor I. Sebaoui Beerschot-Wilrijk
76' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel T. Verlinden voor R. Vaca Beerschot-Wilrijk
82' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Barry voor J. Símun Edmundsson Waasland-Beveren
88' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor L. Verstraete Waasland-Beveren
88' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel F. Frans voor T. Baeten Beerschot-Wilrijk
92' Tweede gele kaart Waasland-Beveren Tweede gele kaart voor J. Mertens Waasland-Beveren
94' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor R. La Morte Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Waasland-Beveren
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Waasland-Beveren
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.