Nabeschouwing Deinze - RWDM (1-2) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 3 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Deinze het zondag 3 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RWDM. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - RWDM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - RWDM (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Deinze en RWDM is onder leiding van scheidsrechter Michiel De Cuyper geëindigd in een 1-2 overwinning voor RWDM. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door D. De Belder, waarmee Deinze met 1-0 de leiding nam. RWDM kwam in de 71e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Nangis, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette Z. El Ouahdi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee RWDM de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michiel De Cuyper, waardoor RWDM dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Deinze - RWDM 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - RWDM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Deinze Doelpunt D. De Belder met assist van R. Lecomte Deinze 1-0
29' Gele kaart Deinze Gele kaart voor V. Boone Deinze
34' Gele kaart Deinze Gele kaart voor C. Janssens Deinze
60' Gele kaart RWDM Gele kaart voor C. Lavie RWDM
65' Wissel Deinze Wissel R. Geeraerts voor B. Dansoko Deinze
67' Wissel RWDM Wissel Z. El Ouahdi voor C. Lavie RWDM
67' Wissel RWDM Wissel W. Togui voor A. Keita RWDM
71' Doelpunt RWDM Doelpunt L. Nangis met assist van J. Libert RWDM 1-1
72' Wissel RWDM Wissel F. Le Joncour voor A. Dante RWDM
83' Wissel Deinze Wissel K. Abrahams voor G. van Walle Deinze
84' Wissel Deinze Wissel M. De Looze voor Y. Challouk Deinze
85' Gele kaart RWDM Gele kaart voor J. Libert RWDM
86' Gele kaart Deinze Gele kaart voor R. Lecomte Deinze
87' Wissel RWDM Wissel A. Goncalves voor K. Nzuzi Mata RWDM
87' Wissel RWDM Wissel T. Gece voor T. Ephestion RWDM
89' Doelpunt RWDM Doelpunt Z. El Ouahdi RWDM 1-2
92' Gele kaart Deinze Gele kaart voor S. Blondelle Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - RWDM
Opstellingen Deinze - RWDM
De opstellingen van Deinze en RWDM zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Deinze - RWDM

Deinze en RWDM treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michiel De Cuyper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deinze en RWDM in de Eerste Divisie B vond plaats op 18 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Deinze favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl RWDM slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Deinze 1
Winst RWDM 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deinze op een 4e positie staat, terwijl we RWDM terugvinden op de 7e plaats.