Nabeschouwing Deinze - Waasland-Beveren (3-3) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 13 maart 2022 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Deinze het zondag 13 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - Waasland-Beveren (3-3)

De Eerste Divisie B 2021/2022 wedstrijd tussen Deinze en Waasland-Beveren geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Waasland-Beveren kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van K. Hoggas. Waasland-Beveren vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lucas Ribeiro op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van A. Vukotić zorgde ervoor dat Deinze in de 24e minuut op 1-2 kwam te staan.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Y. Challouk de 2-2 maakte voor Deinze. Deinze leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 76 minuten op voorsprong na een goal van B. Dansoko: 3-2. Na 84 minuten kon C. Janssens van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Deinze het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd de stand tussen beide ploegen toch weer gelijk getrokken, nadat Lucas Ribeiro Waasland-Beveren weer op 3-3 zette in de 85e minuut. In de 92e minuut werd opnieuw een rode kaart getrokken. Dit keer moest D. Prychynenko van Deinze vroegtijdig het veld verlaten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Brent Staessens bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Deinze - Waasland-Beveren 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt K. Hoggas met assist van D. Maderner Waasland-Beveren 0-1
10' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Lucas Ribeiro met assist van D. Maderner Waasland-Beveren 0-2
17' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Wuytens voor M. da Costa Waasland-Beveren
24' Eigen doelpunt Deinze Eigen doelpunt A. Vukotić Deinze 1-2
36' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Al Badaoui Waasland-Beveren
44' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Y. Challouk Deinze
46' Wissel Deinze Wissel K. Abrahams voor R. Quirynen Deinze
49' Gele kaart Deinze Gele kaart voor K. Abrahams Deinze
58' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Wuytens Waasland-Beveren
63' Gele kaart Deinze Gele kaart voor C. Janssens Deinze
67' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Reyners voor K. Hoggas Waasland-Beveren
69' Gele kaart Deinze Gele kaart voor B. Dansoko Deinze
72' Doelpunt Deinze Doelpunt Y. Challouk met assist van D. De Belder Deinze 2-2
76' Doelpunt Deinze Doelpunt B. Dansoko met assist van D. De Belder Deinze 3-2
80' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Baldé voor L. Verstraete Waasland-Beveren
81' Gele kaart Deinze Gele kaart voor D. De Belder Deinze
82' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vukotić Waasland-Beveren
84' Tweede gele kaart Deinze Tweede gele kaart voor C. Janssens Deinze
85' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Lucas Ribeiro met assist van E. Ocansey Waasland-Beveren 3-3
89' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Mertens Waasland-Beveren
89' Wissel Deinze Wissel J. Vansteenkiste voor D. De Belder Deinze
92' Rode kaart Deinze Rode kaart voor D. Prychynenko Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - Waasland-Beveren
Opstellingen Deinze - Waasland-Beveren
De opstellingen van Deinze en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Deinze - Waasland-Beveren

Deinze en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Brent Staessens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deinze en Waasland-Beveren in de Eerste Divisie B vond plaats op 12 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Waasland-Beveren. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Waasland-Beveren favoriet. 4 keer wist de ploeg van Deinze te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Deinze. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Deinze 2
Winst Waasland-Beveren 4
Gelijkspel 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deinze op een 4e positie staat, terwijl we Waasland-Beveren terugvinden op de 3e plaats.