Nabeschouwing Deinze - Westerlo (2-1) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 31 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Deinze het zondag 31 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - Westerlo (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Deinze en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Kevin Debeuckelaere geëindigd in een 2-1 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door L. Mertens, waarmee Deinze met 1-0 de leiding nam. Westerlo kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. de Cuyper, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette D. Prychynenko zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Deinze de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Debeuckelaere, waardoor Deinze dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Deinze - Westerlo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Deinze Gele kaart voor S. Blondelle Deinze
12' Doelpunt Deinze Doelpunt L. Mertens Deinze 1-0
15' Doelpunt Westerlo Doelpunt M. de Cuyper met assist van L. Van Eenoo Westerlo 1-1
33' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor J. Bernat Westerlo
35' Gele kaart Deinze Gele kaart voor L. Mertens Deinze
55' Wissel Westerlo Wissel O. K. Guctekin voor T. Van den Keybus Westerlo
62' Wissel Deinze Wissel K. Abrahams voor A. Staelens Deinze
67' Wissel Westerlo Wissel L. Foster voor K. Vaesen Westerlo
68' Wissel Westerlo Wissel L. Seydoux voor J. Bernat Westerlo
74' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor O. K. Guctekin Westerlo
80' Doelpunt Deinze Doelpunt D. Prychynenko met assist van D. De Belder Deinze 2-1
84' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor K. Mabea Westerlo
84' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor P. Perdichizzi Westerlo
84' Wissel Deinze Wissel M. Tarfi voor D. De Belder Deinze
84' Wissel Westerlo Wissel F. Goure voor K. Mabea Westerlo
88' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Y. Challouk Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - Westerlo
Opstellingen Deinze - Westerlo
De opstellingen van Deinze en Westerlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Deinze - Westerlo

Deinze en Westerlo treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Debeuckelaere en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deinze en Westerlo in de Eerste Divisie B vond plaats op 19 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Westerlo favoriet. 3 keer wist de ploeg van Deinze te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Deinze. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Deinze 0
Winst Westerlo 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deinze op een 5e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 1e plaats.