Nabeschouwing Excelsior Virton - Dender (1-1) || Eerste Divisie B 2022/2023

Zondag 4 september 2022 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Excelsior Virton het zondag 4 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dender. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yvan Georges in Virton.

Via de Excelsior Virton - Dender live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Virton - Dender (1-1)

De Eerste Divisie B 2022/2023 wedstrijd tussen Excelsior Virton en Dender geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Y. Mabella, waarmee Excelsior Virton met 1-0 de leiding nam. In de 58e minuut kreeg E. Spago van Excelsior Virton voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Excelsior Virton de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. Lallemand namens Dender in de 66e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Excelsior Virton - Dender 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Virton - Dender teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor E. Spago Excelsior Virton
23' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt Y. Mabella Excelsior Virton 1-0
43' Gele kaart Dender Gele kaart voor Z. Atteri Dender
46' Wissel Dender Wissel T. Cukur voor D. Ragolle Dender
46' Wissel Dender Wissel M. Lallemand voor K. Houdret Dender
46' Wissel Dender Wissel J. Rowell voor Z. Atteri Dender
58' Tweede gele kaart Excelsior Virton Tweede gele kaart voor E. Spago Excelsior Virton
62' Wissel Excelsior Virton Wissel K. Delorge voor Y. Mabella Excelsior Virton
62' Wissel Excelsior Virton Wissel H. Abdallah voor S. Anne Excelsior Virton
66' Doelpunt Dender Doelpunt M. Lallemand met assist van J. Van Oudenhove Dender 1-1
70' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor J. Vinck Excelsior Virton
74' Wissel Excelsior Virton Wissel J. Aabbou voor A. Allach Excelsior Virton
74' Wissel Excelsior Virton Wissel L. Akhalaia voor Y. Aguemon Excelsior Virton
75' Wissel Excelsior Virton Wissel S. Paulet voor M. Doue Excelsior Virton
80' Wissel Dender Wissel R. Mbarki voor L. Hens Dender
89' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor J. Aabbou Excelsior Virton
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Virton - Dender
Opstellingen Excelsior Virton - Dender
De opstellingen van Excelsior Virton en Dender zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.