Nabeschouwing Excelsior Virton - Lierse Kempenzonen (2-1) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Excelsior Virton het zaterdag 16 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lierse Kempenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yvan Georges in Virton.

Via de Excelsior Virton - Lierse Kempenzonen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Virton - Lierse Kempenzonen (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Excelsior Virton en Lierse Kempenzonen is onder leiding van scheidsrechter Matonga Simonini geëindigd in een 2-1 overwinning voor Excelsior Virton. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door S. Anne, waarmee Excelsior Virton met 1-0 de leiding nam. Excelsior Virton vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Anne op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut wist Lierse Kempenzonen de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Hendrickx. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Lierse Kempenzonen kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matonga Simonini, waardoor Excelsior Virton dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Excelsior Virton - Lierse Kempenzonen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Virton - Lierse Kempenzonen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt S. Anne met assist van J. Aabbou Excelsior Virton 1-0
27' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt S. Anne met assist van M. Doue Excelsior Virton 2-0
44' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt J. Hendrickx met assist van I. Yagan Lierse Kempenzonen 2-1
47' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor M. Doue Excelsior Virton
47' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor J. Gillekens Lierse Kempenzonen
47' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor I. Yagan Lierse Kempenzonen
48' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor J. Aabbou Excelsior Virton
46' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel N. Schouterden voor B. Laes Lierse Kempenzonen
46' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor E. Ghazoini Excelsior Virton
53' Wissel Excelsior Virton Wissel I. Karamoko voor A. Kryeziu Excelsior Virton
67' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Hamzaoui voor E. Ghazoini Excelsior Virton
68' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel G. De Schryver voor A. Maes Lierse Kempenzonen
73' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor A. Allach Excelsior Virton
73' Wissel Excelsior Virton Wissel D. Sula voor V. Guillaume Excelsior Virton
78' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor T. Toure Excelsior Virton
79' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Liongola voor I. Yagan Lierse Kempenzonen
87' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor T. Swinnen Lierse Kempenzonen
94' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor S. Anne Excelsior Virton
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Virton - Lierse Kempenzonen
Opstellingen Excelsior Virton - Lierse Kempenzonen

Voorbeschouwing Excelsior Virton - Lierse Kempenzonen

Excelsior Virton en Lierse Kempenzonen treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matonga Simonini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior Virton en Lierse Kempenzonen in de Eerste Divisie B vond plaats op 22 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lierse Kempenzonen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lierse Kempenzonen favoriet. 1 keer wist de ploeg van Excelsior Virton te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Excelsior Virton. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Excelsior Virton 0
Winst Lierse Kempenzonen 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Virton op een 7e positie staat, terwijl we Lierse Kempenzonen terugvinden op de 3e plaats.