Nabeschouwing Excelsior Virton - Lommel United (2-3) || Eerste Divisie B 2021/2022

Vrijdag 8 april 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Excelsior Virton het vrijdag 8 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yvan Georges in Virton.

Via de Excelsior Virton - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Virton - Lommel United (2-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen Excelsior Virton en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui geëindigd in een 2-3 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door A. Allach, waarmee Excelsior Virton met 1-0 de leiding nam. Lommel United kwam in de 9e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Vinicius, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut zette R. Henkens zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lommel United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Anne de 2-2 maakte voor Excelsior Virton. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Lommel United dat in de 88e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Arthur Sales de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Simon Bourdeaud'hui bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Lommel United.

LIVE Excelsior Virton - Lommel United 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Virton - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt A. Allach met assist van H. Kage Excelsior Virton 1-0
9' Doelpunt Lommel United Doelpunt C. Vinicius met assist van B. Smeets Lommel United 1-1
34' Doelpunt Lommel United Doelpunt R. Henkens Lommel United 1-2
41' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor S. Anne Excelsior Virton
41' Wissel Excelsior Virton Wissel Y. Mbombo voor H. Kage Excelsior Virton
54' Wissel Excelsior Virton Wissel M. Doue voor W. Remy Excelsior Virton
60' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor K. Saito Lommel United
62' Wissel Lommel United Wissel T. Agyepong voor A. Martinez Lommel United
68' Wissel Lommel United Wissel K. Thordarson voor E. Ostrc Lommel United
72' Wissel Excelsior Virton Wissel V. Vanbaleghem voor V. Guillaume Excelsior Virton
72' Wissel Excelsior Virton Wissel B. G. Mujangi voor M. Electeur Excelsior Virton
77' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt S. Anne met assist van J. Vinck Excelsior Virton 2-2
83' Wissel Lommel United Wissel Arthur Sales voor K. Saito Lommel United
83' Wissel Lommel United Wissel J. Tolinsson voor R. Belghali Lommel United
86' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor S. Wuytens Lommel United
88' Doelpunt Lommel United Doelpunt Arthur Sales met assist van R. Henkens Lommel United 2-3
90' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor L. Lemoine Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Virton - Lommel United
Opstellingen Excelsior Virton - Lommel United

Voorbeschouwing Excelsior Virton - Lommel United

Excelsior Virton en Lommel United treffen elkaar in de 27e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior Virton en Lommel United in de Eerste Divisie B vond plaats op 13 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lommel United. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Lommel United favoriet. 9 keer wist de ploeg van Excelsior Virton te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Excelsior Virton. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Excelsior Virton 8
Winst Lommel United 9
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Virton op een 8e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.